210-7.66.66.66
.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΒΥΡΩΝΑΣ:Fax:
210 766 6666
210 765 4321
210 766 0444

210 765 7598
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 210 600 4953
ΜΕΣΟΓΕΙΑ: 210 664 4546
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: 210 701 7056
ΖΩΓΡΑΦΟΥ: 210 779 9383
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: 210 976 9313
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: 210 993 7673
Ν. ΣΜΥΡΝΗ: 210 933 8173
ΓΛΥΦΑΔΑ: 210 894 0478
ΑΙΓΑΛΕΩ: 210 544 4444


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ:
6978 776845

Στην αρχή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ


Apofrakseis Stergios

Αποφράξεις σωληνώσεων

Η απόφραξη των σωληνώσεων είναι απαραίτητη για την υγεινή των κοινόχρηστων χώρων αλλά και των διαμερισμάτων. Απόφραξη σωληνώσεων πρέπει να κάνουμε τακτικά προς αποφυγήν προβλημάτων. Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στον Βύρωνα αναλαμβάνει τις αποφράξεις των σωληνώσεών σας, άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά. Η απόφραξη των σωληνώσεων γίνεται με τα πλέον σύγχρονα αποφρακτικά- πιεστικά μηχανήματα αλλά και με φάρμακα ώστε να εξασφαλίζεται εκτός της καλής λειτουργίας και η υγιεινή.

Πώς να κάνετε αποφράξεις μόνοι σας

Μια βουλωμένη τουαλέτα δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο, αλλά εφόσον η βλάβη δεν είναι σοβαρή, είναι ένα πρόβλημα που μπορείτε να διαχειριστείτε και μόνοι σας χωρίς να καλέσετε υδραυλικό. Στις περισσότερες περιπτώσεις το βούλωμα δημιουργείται από υπερβολικές ποσότητες χαρτιού τουαλέτας και ασυνήθιστου σχήματος αντικείμενα (πάνες, σερβιέτες, συσκευασίες, μικροαντικείμενα κ.λπ.). Φορέστε οπωσδήποτε γάντια γιατί μια απόφραξη μπορεί κάποιες φορές να είναι απλή, αλλά πάντα είναι μια βρώμικη δουλειά.

Όταν δείτε ότι η στάθμη του νερού της λεκάνης είναι πιο ψηλά από ό,τι συνήθως, είναι σημάδι ότι κάτι έχει μπλοκάρει τους σωλήνες της τουαλέτας. Άλλο – και πιο ξεκάθαρο - σημάδι ότι υπάρχει πρόβλημα στους σωλήνες είναι το να έχει ξεχειλίσει η λεκάνη με νερά. Καταρχάς, μην πανικοβάλλεστε. Πάρτε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του εαυτού και του μπάνιου σας πριν ξεκινήσετε την απόφραξη: Μην τραβήξετε το καζανάκι, κλείστε την παροχή νερού στη λεκάνη, βάλτε τα γάντια σας, βάλτε εφημερίδες στο πάτωμα του μπάνιου και αδειάστε όσο περισσότερο νερό μπορείτε.

Αν έχετε χρόνο και υπομονή, μπορείτε να επιχειρήσετε να κάνετε την απόφραξη της λεκάνης με απορρυπαντικό πιάτων και ζεστό νερό ή με μαγειρική σόδα και ξίδι. Αν όμως δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να δράσουν τα παραπάνω συστατικά, δοκιμάστε κάποιο από τα εργαλεία απόφραξης: Η βεντούζα αναρρόφησης βασίζεται στην αρχή ότι η πίεση προς τα κάτω σε συνδυασμό με το τράβηγμα προς τα επάνω θα δημιουργήσει αναρρόφηση στο εσωτερικό της κεφαλής του εμβόλου η οποία θα αποσυμφορήσει τις σωληνώσεις και θα αποφράξει τη λεκάνη σας. Εάν κάνετε αυτή την κίνηση κάποιες φορές, είναι πιθανό να επιτύχετε την απόφραξη. Να ξέρετε ότι οι αποφράξεις με βεντούζα αναρρόφησης είναι απαραίτητο να συνοδεύονται με απολύμανση του εργαλείου, προκειμένου να εξουδετερωθούν τα βακτήρια της τουαλέτας.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να ξεβουλώσετε την τουαλέτα σας με τη μέθοδος της συρμάτινης ξεδιπλωμένης κρεμάστρας. Οι αποφράξεις με τη συγκεκριμένη μέθοδο είναι συχνά αποτελεσματικές, αφού μια κυκλική απαλή κίνηση τους εργαλείου μέσα στον αγωγό μπορεί να αποσυμφορήσει το μπλοκάρισμα και να ωθήσει το αντικείμενο που προκάλεσε την εμπλοκή σε φαρδύτερο σημείο του σωλήνα.

Για εμπλοκές που επιμένουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ευέλικτο εργαλείο καθαρισμού (το λεγόμενο υδραυλικό φίδι) που μπορείτε να εισάγετε κατευθείαν στην τουαλέτα. Αν καταλάβετε πού ακριβώς βρίσκεται το σημείο της εμπλοκής, κινείστε το εργαλείο με περιστροφικές κινήσεις προκειμένου να καθαρίσετε το σωλήνα.

Εάν ακούσετε νερό να κινείται στο εσωτερικό των σωλήνων σας, σημαίνει ότι πιθανότατα η απόφραξη ήταν επιτυχής. Ανοίξτε τη ροή του νερού και πατήστε το καζανάκι, για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν κανονικά. Τέλος, απολυμάνετε τη λεκάνη σας, καθώς η απολύμανση μετά την απόφραξη είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε τυχόν μολύνσεις από τα βακτήρια που κυκλοφορούν στο νερό της τουαλέτας. Γενικώς συχνές απολυμάνσεις των εργαλείων αλλά και της τουαλέτας και γενικώς των αποχετεύσεων θεωρούνται αναγκαίες για να μειωθεί η εξάπλωση των παθογόνων μικροβίων.

Στην απίθανη περίπτωση που όλες αυτές οι μέθοδοι έχουν αποτύχει να αποφράξουν την τουαλέτα σας, είναι πιθανόν να υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα που εκτείνεται κατά μήκος των σωληνώσεων της αποχέτευσης, οπότε ένας υδραυλικός είναι ο αρμόδιος για να επέμβει.


Αποφράξεις αποχετεύσεων

Apofrakseis Apoheteyseon Stergios
  • Αποφράξεις και καθαρισμό αποχετεύσεων
  • Άντληση υδάτων σε υπόγεια και γκαράζ από πλημμύρες
  • Βιολογικός καθαρισμός χώρων
  • Συντήρηση αποχετεύσεων

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στον Βύρωνα αναλαμβάνει την απόφραξη εσωτερικών – εξωτερικών αποχετεύσεων και σωληνώσεων με εξελιγμένα μηχανήματα.

Ξεβουλώνουμε φρεάτια, κεντρικές αποχετεύσεις, λεκάνες, σιφώνια δαπέδου, νιπτήρες, νεροχύτες κουζινών, κάθετες στήλες, σιφώνια μπαλκονιών, υδρορροές ομβρίων και σχάρες.

Είμαστε οι ειδικοί στις αντλήσεις υδάτων. Διαθέτουμε μηχανήματα με δυνατότητα άντλησης από υπόγειους χώρους και φρεάτια.

Στην επιχείρησή μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στον Βύρωνα, αναλαμβάνουμε προληπτικούς – τακτικούς καθαρισμούς αποχετευτικών δικτύων με πιεστικό μηχάνημα νεροβολής, επιτυγχάνοντας έτσι τον πλήρη καθαρισμό των αγωγών από λίπη, πουρί, άλατα, ρίζες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην αρχή