Η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ» είναι μια μεγάλη και σύγχρονη ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ επιχείρηση που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα για αποφράξεις παντός τύπου ✅24h.
Αποφράξεις Ηρακλής στην Αθήνα και όλη την Αττική
Αποφράξεις Ηρακλής στην Αθήνα και όλη την Αττική

Σχετικά με την Εταιρεία - Ποιοι είμαστε

Η Αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις ✅ΗΡΑΚΛΗΣ είναι η καλύτερη στην Αττική και γενικά όλων των περιοχών της Αθήνας.  Πράγματι, γνωρίζοντας ότι τα αποχετευτικά συστήματα είναι ✅πολύπλοκα συστήματα μηχανικής, αυτά απαιτούν συνεχή παρακολούθηση και συντήρηση. Έτσι η εταιρεία μας εργάζεται για την αποδοτικότερη λειτουργία των αποχετευτικών συστημάτων.

Αποφράξεις με ✅μεράκι και προσήλωση προσωπικού και διοίκησης

Αποφράξεις με μεράκι
Αποφράξεις με μεράκι

Στις αποφράξεις συναντούμε πάρα πολλές διαφορετικές καταστάσεις και αντιμετωπίζουμε με προσήλωση κάθε περιστατικό. Ας δούμε ποιά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά:

 1. Το κύριο πρόβλημα των αγωγών είναι η συσσώρευση των ✅βιομηχανικών και οικιακών αποβλήτων. Αυτό μειώνει την απόδοση τους και βοηθάει στον σχηματισμό ακαθαρσιών και ✅λιπών με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι απρογραμμάτιστες επισκέψεις καθαρισμού. 
 2. Ο έγκαιρος καθαρισμός των σωλήνων είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθούν σε σωστή λειτουργία. Για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των αγωγών θα πρέπει να πραγματοποιείται καθαρισμός, σε συστηματική βάση.
 3. Οι ειδικοί μας στο ✅συντομότερο χρονικό διάστημα, ανά πάσα στιγμή της ημέρας και ώρας  που εξυπηρετεί τον πελάτη (συμπεριλαμβανομένων των αργιών και των διακοπών) σπεύδουν για να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Γιατί χρήση ✅προηγμένης τεχνολογίας στις αποφράξεις;

Η χρήση της προηγμένης τεχνολογίας στις αποφράξεις, τα σύγχρονα αυτόνομα μηχανήματα και εξοπλισμός, η εκτεταμένη πρακτική εμπειρία των επαγγελματιών μας, προσφέρουν ένα ✅ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Αυτό επιτρέπει την επίλυση  προβλημάτων οποιασδήποτε πολυπλοκότητας το συντομότερο δυνατό.

Χρήση προηγμένης τεχνολογίας στις αποφράξεις
Χρήση προηγμένης τεχνολογίας στις αποφράξεις

Ποιοί είναι οι στόχοι της Αποφρακτικής εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ;

 • Κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε  στη συντήρηση και στη λειτουργία των αποχετευτικών αγωγών σας, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελεσματικότητας 100%.
 • Ο κύριος στόχος της εταιρείας μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι μια ✅ολοκληρωμένη προσέγγιση για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του συστήματος.
 • Στρατηγικό συμφέρον μας είναι η μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες.

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που στις αποφράξεις είμαστε εταιρεία ηγέτης;

 • Το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 • Η ✅αποτελεσματικότητα.
 • Η αξιοπιστία.
 • Η ποιότητα της εργασίας.
 • Ο ✅σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός.
 • Η ολοκληρωμένη προσέγγιση.
 • Οι αμοιβαίοι ✅επωφελείς όροι εργασίας.
 • Ο επαγγελματισμός του προσωπικού.

Όλα αυτά τα στοιχεία μας επέτρεψαν  να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη  πολλών πελατών, ώστε η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ να είναι ηγέτης στο χώρο.

Τιμές και κόστη στις Αποφράξεις με γνώμονα το ✅συμφέρον του πελάτη

Σε ό,τι αφορά το κόστος έχουμε διαμορφώσει την καλύτερη τιμολογιακή πολιτική, ώστε οι τιμές στις αποφράξεις να είναι οι καλύτερες στην αγορά. Πάντα πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν και την αποτελεσματικότητα. Έτσι, αν έρθει ένα συνεργείο ✅χωρίς άδεια λειτουργίας με εξευτελιστικές τιμές, τότε είναι και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας η παροχή υπηρεσίας του. Εσάς όμως σας ενδιαφέρει να γίνει σωστή προσέγγιση του προβλήματος ευθύς εξαρχής, ώστε να αποφύγετε περιττές δαπάνες και έξοδα σε δεύτερες επισκέψεις.

✅Αξίζει να τονιστεί ότι στην εταιρεία μας φροντίζουμε πάντα να ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας από την αρχή στην πρώτη μας επίσκεψη. Συμβουλεύουμε μάλιστα κάθε πελάτη, ώστε να λειτουργεί το αποχετευτικό του δίκτυο με φιλικότητα προς το περιβάλλον και με κοινωνική συνείδηση.

Η εταιρεία μας για το περιβάλλον

Προέχει κάθε εταιρεία σήμερα να έχει περιβαλλοντική συνείδηση στο σύνολο του προσωπικού της. Ο κόσμος συνέχεια μικραίνει καθώς οι ταχύτητα κάλυψης αποστάσεων μεγαλώνει και η οικιστική ανάπτυξη ολοένα μεγαλώνει.

Αποφράξεις με χρήση κάμερας
Αποφράξεις με χρήση κάμερας

Συνεπώς οφείλουμε να σκεπτόμαστε και να εργοζόμαστε με γνώμονα την υγεία όλων, των παιδιών μας και του μέλλοντος αυτού του πλανήτη. Έτσι και η εταιρεία μας φροντίζει με χρήση οικολογικών υλικών, όπως είναι βιοδιασπώμενα υλικά, και μεθόδων όπως είναι η υδροβολή να πρωτοστατεί και σε αυτόν τον τομέα. 

Στους πελάτες μας πόσοι συγκαταλέγονται;

Στους  πελάτες  μας συγκαταλέγονται περισσότερες από ✅500 επιχειρήσεις και οργανισμοί, καθώς και περισσότεροι από 30 δήμοι στην Αττική.

Η εταιρεία  κατέχει ηγετική θέση στη παροχή υπηρεσιών αποχέτευσης, επεκτείνει δυναμικά την παρουσία της στα νέα εταιρικά τμήματα της αγοράς. Επιπλέον παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πάντα προσπαθούμε να πληρούμε τις υψηλότερες απαιτήσεις στον κλάδο.

Συχνές Ερωτήσεις - F.A.Q. (Frequently Asked Questions)

Ακολουθούν οι πιο συχνές ερωτήσεις F.A.Q. (Frequently Asked Questions) με σύντομες απαντήσεις, ώστε να πάρετε πολύτιμες πληροφορίες από τον οδηγό αγοράς στις αποφράξεις γενικότερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - Γιατί μας προτιμάτε;

Στην εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ ✅ΗΡΑΚΛΗΣ SERVICES προσπαθούμε πάντα να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές.

Εξάλλου διαθέτουμε στόλο με αποφρακτικά αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία είναι σε ετοιμότητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Έτσι φτάνουμε κοντά σας άμεσα σε ταχύτατους χρόνους.

Η πολύχρονη εμπειρία μας από το 1983, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το ✅άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αποτελούν εγγύηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, που προσφέρουμε. Πράγματι, το αποτέλεσμα των εργασιών σε ό,τι αφορά τόσο στις αποφράξεις αποχευτεύσεων και σωληνώσεων όσο και στους καθαρισμούς στερεών λυμάτων θα σας εντυπωσιάσει.

Αποφράξεις Αθήνα – ποιές είναι οι υποσχέσεις μας;

 • Αποφράξεις Αθήνα άμεσα αλλά και σε όλη την Αττική!
 • Συνέπεια στην ώρα μας.
 • Ολοκληρωμένη φροντίδα.
 • Με γραπτή εγγύηση.
 • Τιμολόγιο ή απόδειξη.
 • Εγγυημένο αποτέλεσμα 100%.

Είτε στον χώρο κατοικίας σας είτε στην επιχείρησή σας σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστείτε υπηρεσίες απόφραξης. ✅Ξέρουμε πόσο δυσάρεστη και δύσκολη μπορεί να σας φαίνεται η διαδικασία. Πιστέψτε μας, όμως, δεν είναι. Πολλές και διαφορετικές αιτίες είναι αυτές που προκαλούν τέτοια προβλήματα που απαιτούν άμεση παρέμβαση και επαγγελματικές λύσεις.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ