Αποφράξεις Κρυονέρι: Στην 1η αποφρακτική εταιρεία αποφράξεις Κρυονέρι ΣΤΕΡΓΙΟΣ προσφέρουμε 24h υπηρεσίες αποφράξεων στα αποχετευτικά δίκτυα.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ, 15€ 24h Αποφράξεις ΚΡΥΟΝΕΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ οικονομικά!

Αναζητάτε για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ τόσο τιμή για την αποφρακτική υπηρεσία όσο και κόστος στην Αθήνα και όλη την Αττική και μάλιστα 24h. Οι επαγγελματίες στο τηλεφωνικό κέντρο ενημερώνουν 24 ώρες το 24 ωρο 365 μέρες το χρόνο.

Γιατί στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ γίνονται προσφορές από την Αποφρακτική Εταιρεία μας;

Διότι έχουμε σύγχρονα αποφρακτικά οχήματα, επαγγελματίες με εμπειρία ❤️ αλλά και τιμές ασυναγώνιστες! Δείτε τις ✅τιμές αποφράξεων στο Συνεργείο καθαρισμού υδρορροών ΣΤΕΡΓΙΟΣ και καλέστε μας για αποφράξεις λεκάνης μπάνιου υδρορροής κεντρικής αποχέτευσης κα.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε για προσωπική προσφορά άμεσα, τότε καλέστε στο επόμενο κινητό τηλέφωνο 24h!

6978776845

Ακολουθεί ένας τιμοκατάλογος με εκπληκτικές τιμές. Τονίζουμε όμως ότι το παν σε μία συναλλαγή είναι να μείνει ο πελάτης ευχαριστημένος. Αν κάποιο συνεργείο δεν αφήσει καλές εντυπώσεις ❤️ να το γράφετε στις αξιολογήσεις της Google. Μην χαρίζετε, διότι πρέπει να καθαρίσει η αγορά από ανθρώπους χωρίς έναρξη στην εφορία, οι οποίοι αμαυρώνουν το επάγγελμα.

Πόσο κοστίζουν οι Υπηρεσίες Αποφράξεων ΣΤΕΡΓΙΟΣ;

Οι τιμές για υπηρεσίες απόφραξης λεκάνης μπάνιου, ξεβούλωμα αποχετευτικού δικτύου σωληνώσεων, απόφραξη φρεατίων κεντρικής αποχέτευσης φαίνονται πιο κάτω. Ομοίως για απόφραξη υδροροών, αντλήσεις υδάτων σιφονιού κουζίνας.

τιμοκατάλογος αποφράξεων Αθήνα φθηνά
Ζητήστε τιμοκατάλογο υπηρεσιών αποφράξεων οικονομικά.

Για Τιμοκατάλογο με υπηρεσίες αποφράξεων Κρυονέρι από 15€ έως 40€ καλέστε!

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος 24h!
Αποφράξεις Κρυονέρι τιμές: ❤️ 15€
Απόφραξη λεκάνης Κρυονέρι τιμές: Επαγγελματίες 24h
Απόφραξη αποχέτευσης Κρυονέρι: 100% εγγύηση
12μηνη συντήρηση αποχέτευσης: ΦΠΑ Δώρο!
Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης: 15€
Καθαρισμός κεντρικής αποχέτευσης: ❤️ Καλέστε
Απόφραξη κάθετης στήλης υδρορροής Κρυονέρι: 6978776845
Εγγύηση Συντήρησης υδρορροών: 12 μήνες
Απόφραξη υδρορροών βεράντας: Covid-free
Απόφραξη φρεατίου Κρυονέρι: ✅ 40€
Με κάθε απόφραξη φρεατίου: Δωρεάν η απολύμανσή του
Καθαρισμός φρεατίων/σχάρα δήμων: 10€
Απόφραξη φρεατίου πιεστικό: Υδροβολή
Απόφραξη κουζίνας: Καλέστε!
Καθαρισμός αποχέτευσης συμβόλαιο: 15€/μήνα
Διάγνωσημε κάμερα, Έλεγχος με κάμερα: οικονομικά
Απόφραξη μπανιέρας φθηνά: 30€
Ξεβούλωμα μπάνιου + σιφονιού: 2107017056
Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 30€
Απολυμάνσεις διαμερισμάτων: 20€
Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης
από 40€
Συντήρηση πολυκατοικίας Κρυονέρι
μόνο 15€ + Φ.Π.Α.
Απόφραξη κάθετης υδροροής στο Κρυονέρι
από 50€
Απεμπλοκή οριζόντιας αποχέτευσης
70€
Ξεβούλωμα μπάνιου στο Κρυονέρι
30€
Διάγνωση με κάμερα από
60€ + Φ.Π.Α.

Γιατί επιλέγετε αποφράξεις υδρορροών από την εταιρεία μας;

Για ξεβούλωμα υδρορροών με διάγνωση με κάμερα γιατί δεν μας καλείτε να δώσουμε οριστική λύση; Τι δηλώνουμε; Ότι το αποτέλεσμα είναι 100% εγγυημένο.

Γιατί δεν εμπιστεύεστε επαγγελματίες με εμπειρία 40 ετών;

Αντί να κάνετε πειράματα στο σιφόνι δαπέδου ή στην κάθετη στήλη υδρορροής κλπ. χρειάζεστε τεχνικό με ❤️ εμπειρία. Το συνεργείο καθαρισμού υδρορροών ΣΤΕΡΓΙΟΣ θα σας εξαφανίσει μια για πάντα το πρόβλημα δίνοντας συμβουλές ΔΩΡΕΑΝ στο τέλος. Καλέστε μας!

Ποια Δώρα προσφέρουμε για μία υπηρεσία με ξεβούλωμα λεκάνης στο Κρυονέρι;

Για ξεβούλωμα λεκάνης ή απόφραξη λεκάνης στο Κρυονέρι αλλά και σε όλη την Αττική προσφέρουμε έκπτωση 40% σήμερα μόνο. Η τιμή απόφραξης λεκάνης στο Κρυονέρι ξεκινάει ✅ από 45 Ευρώ, αλλά ίσως λάβετε μία οικονομική προσφορά, αν καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο μας!

Μάθετε τα Δώρα σας στο τηλεφωνικό κέντρο μεταξύ άλλων όπως:

Δωρεάν Απολύμανση λεκάνης μπάνιου, καθαρισμός φερτών υλικών κα. Και βέβαια δεν πρέπει να παραληφθεί ότι: Εσείς απολαμβάνετε ✅υπηρεσίες αποφράξεων για κεντρικό φρεάτιο και ✅αποφρακτικές εργασίες πολύ υψηλού επιπέδου, όπως: Έλεγχος με κάμερα κα.

Οικονομικές αποφράξεις Κρυονέρι: Τιμή από ✅ 15€

Αξιοσημείωτο είναι ότι η χρήση υψηλής πίεσης νερού επιτυγχάνει την αφαίρεση αποβλήτων με αρκετή ευκολία. Συνακόλουθα κάθε φράξιμο αποτελεί παρελθόν σε ελάχιστο χρόνο.

Έτσι, η απόφραξη φρεατίου στο Κρυονέρι είναι παρελθόν με ❤️ 100% εγγύηση αποτελεσματικότητας. Προσφέρουμε τις πιο οικονομικές αποφράξεις με τιμή από ✅15€ για συμβόλαιο με το μήνα εδώ και ✅ 40 χρόνια. Και μάλιστα με υψηλή ποιότητα εργασιών.

Μήπως θέλετε συντήρηση αποχέτευσης για Δήμους ή νησιά;

Στις συντηρήσεις αποχέτευσης η δική μας επιχείρηση προσφέρει τα πιο ανταγωνιστικά συμβόλαια για Δήμους και τα νησιά μας και άριστα μέσα.

Συντηρήσεις αποχέτευσης ΣΤΕΡΓΙΟΣ

  1. Θέλετε να μας καλέστε και να λάβετε μία προσφορά ανεπανάληπτη;
  2. Μπορείτε να μας καλέσετε για να δώσετε συγκεκριμένα αίτημα.
  3. Συντηρούμε τα φρεάτια Δήμων αλλά και καθαρίζουμε τους βιολογικούς βόθρους πριν ή μετά τη λήξη της τουριστικής περιόδου.

Αν θέλετε απόφραξη αποχέτευσης στο Κρυονέρι με πιεστικό από ✅15€ καλέστε μας!

Και όμως από 15€ για συμβόλαιο προσφέρουμε Υπηρεσίες αποφράξεων ✅ΣΤΕΡΓΙΟΣ για άριστη Απόφραξη Αποχέτευσης Κρυονέρι και ✅έλεγχο με κάμερα. Η εταιρεία μας είναι πρωτοπόρος σε κάθε είδους αποφρακτική εργασία και ειδικά στα ξεβουλώματα σωληνώσεων.

Ποια είναι η προσφορά μας στον καθαρισμό αποχέτευσης στο Κρυονέρι;

O Καθαρισμός αποχετεύσεων με πιεστικό: ✅15€ είναι πραγματικά ένα ελκυστικό συμβόλαιο με το μήνα που δεν μπορείτε να αντισταθείτε! Οι τιμές μας, η συνέπεια και ο υψηλός επαγγελματισμός ❤️ μας είναι καθοριστικοί παράγοντες για κάθε συμφέρουσα συνεργασία.

Επιπλέον, υποστηρίζουμε τους δήμους όλης της Αττικής με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, ✅πιστοποίηση ISO, και γραπτή εγγύηση αποτελέσματος.

6978776845

Το brand name χτίζεται με σειρά όχι λίγων ετών αλλά δεκαετιών.

Διαγνώσεις και ξεβουλώματα υπεύθυνα με 100% εγγύηση αποτελέσματος

Στη ✅διάγνωση και έλεγχο δικτύου με κάμερα προσφέρουμε με επίγνωση ότι πρόκειται για μία ευαίσθητη υπηρεσία. Αν γίνει ζημιά στο αποχετευτικό δίκτυο μπορεί να στοιχίσει ακόμη και ✅χιλιάδες ευρώ η μελλοντική αποκατάσταση.

Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που συναντούμε πελάτες σε απόγνωση από κακοτεχνίες και αβλεψίες. Καλό είναι να ✅απευθύνεστε εξαρχής στους καλύτερους επαγγελματίες για να προληφθούν ανάλογα φαινόμενα. Εμπιστευτείτε αποφρακτικές εταιρείες με εμπειρία και δεκαετίες στο χώρο.

Παρόλα αυτά εμείς θα κάνουμε έλεγχο σε όλο το αποχετευτικό σας δίκτυο και θα επισημάνουμε εργασίες που είναι απαραίτητες. Διαθέτουμε πανάκριβη κάμερα, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει όχι μόνο σωστή αλλά και ✅ακριβής διάγνωση του σημείου στόχευσης. Αν στον έλεγχο εντοπιστούν κακοτεχνίες θα κοινοποιηθούν στον ιδιοκτήτη ή διαχειριστή για να προβεί στην αποκατάσταση. Στο σημείο αυτό είναι σημαντικό να τονιστεί: Η επιλογή του σωστού επαγγελματία είναι πολύ σημαντική στην απόφραξη με χρήση κάμερας για να αποφεύγετε κακοτοπιές.

Γιατί επιλέγετε Καθαρισμό αποχέτευσης από την ✅ΣΤΕΡΓΙΟΣ SERVICES;

Αναλαμβάνουμε καθαρισμό αποχέτευσης στο Κρυονέρι σε δύσκολα και ✅δυσπρόσιτα μέρη:

  • Εκεί που δεν μπορούν οι άλλοι (με εμπειρία από το 1981).
  • Η άντληση υδάτων γίνεται και από μεγάλα βάθη.
  • Η συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου είναι η βασική μας υπηρεσία.
  • Εργαζόμαστε αδιάκοπα ❤️ 24h το εικοσιτετράωρο.
  • Προσφέρουμε σε αυτό το κοινωνικό αγαθό ✅καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Πώς γίνεται να είμαστε για κάθε αποφρακτική εργασία η ✅πρώτη σας επιλογή;

apofraxeis Athina

Η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή. Εμείς στην εταιρεία ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ✅STERGIOS προσφέρουμε διαρκώς τα πιο οικονομικά προγράμματα για το χώρο σας σε τιμές ανταγωνιστικές.

Ακόμη πρέπει να επισημανθεί ότι διαθέτουμε σειρά αποφρακτικών οχημάτων σε απόλυτη ετοιμότητα σε όλη την Αττική. Έτσι φτάνουμε κοντά σας άμεσα σε εντυπωσιακούς χρόνους.

Η πολύχρονη εμπειρία μας από το 1981 με σύγχρονο εξοπλισμό και πολύπειρο προσωπικό είναι για σας η απόλυτη εγγύηση επιτυχίας. Πράγματι, το αποτέλεσμα των εργασιών σε ό,τι αφορά ✅τόσο στον καθαρισμό αποχευτεύσεων και σωληνώσεων. Αλλά και ο καθαρισμός αντλιοστασίων και οι εργασίες μας στους καθαρισμούς στερεών λυμάτων θα σας εντυπωσιάσει.

Πόσο κοστίζουν οι Αποφράξεις με υδροβολή στο Κρυονέρι από μας;

Πριν δούμε το κόστος ας δούμε κάποια σημαντικά ζητήματα: Ένα από τα γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα μέσα που διαθέτουμε για την απεμπλοκή των αγωγών σας είναι η υδροβολή. ✅Μέσω της εκτόξευσης νερού υπό υψηλή πίεση απομακρύνονται κάθε λογής σκουπίδια και μπάζα. Ως εταιρεία χρησιμοποιούμε αυτή την φιλική προς το περιβάλλον μέθοδο "ΧΡΗΣΗ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ" για την επίλυση κάθε προβλήματος. Αν θέλετε καθαρά φρεάτια δείτε τις διαδικασίες μας αμέσω πιο κάτω.

6978776845

Τι πρέπει να επισημανθεί για μας σε αυτό το σημείο;

Σε αυτό το σημείο πρέπει να γίνουν κάποιες επισημάνσεις: Η υδροβολή είναι μέθοδος κατάλληλη για όλες τις αποφράξεις αποχετεύσεων ανεξαρτήτως διαμέτρου και βάθους. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πολυκατοικίες αλλά και σε καταστήματα. ✅Το νερό παρασύρει και καθαρίζει τα πάντα. Από λάσπη, μπάζα μέχρι και ρίζες φυτών και δέντρων που έχουν καταλήξει στην αποχέτευση σας. Τα ιζήματα που έχουν σχηματιστεί διαλύονται και απομακρύνονται από τις σωληνώσεις σας. Η όλη διαδικασία είναι πολύ γρήγορη. Πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο και πολύπειρο προσωπικό: Μόνο επαγγελματίες με τεράστια εμπειρία!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ

Η χρήση υδροβολής είναι στην ΣΤΕΡΓΙΟΣ SERVICES μία λύση που ρίχνει δραστικά το κόστος συντήρησης ή ξεβουλώματος μίας αποχέτευσης. Εξυπηρετούμε φυσικά όλη την Αττική αλλά και νησιά Αργοσαρωνικού, Κυκλάδες και μεγάλους Δήμους Δωδεκανήσων και Επτανήσων. Καλέστε μας να δούμε πόσα κυβικά μέτρα πρέπει να αντλήσουμε και την περιοχή σας!

Γνωρίζετε ότι η φήμη της εταιρείας μας προηγείται;

Ποιον προτιμάτε στις αποφρακτικές υπηρεσίες σε όλη την Αττική;

apofraxeis Athina

Αν σας ενδιαφέρει η διασπορά των τηλεφωνικών κλήσεων ξαναδείτε τον Πίνακα1.

Ακόμη το σκέφτεστε; Διαβάστε παρακάτω...

6978776845

Μήπως αναζητάτε κόστος για Έλεγχο με κάμερα στο Κρυονέρι;

Το κόστος για διάγνωση - απόφραξη με κάμερα στο Κρυονέρι ξεκινάει στα 60 Ευρώ και κλιμακώνεται ανάλογα με τα επίπεδα και άλλες παραμέτρους. Αυτές θα δούμε από κοινού στο τηλεφώνημά σας. Είτε στο Κρυονέρι είστε είτε οπουδήποτε στο λεκανοπέδιο της Αττικής καλέστε μας τώρα!

Γιατί θα έχετε άψογα αποφρακτικά δίκτυα στο Κρυονέρι;

Διότι γνωρίζουμε κάθε αποχετευτικό δίκτυο σαν την παλάμη του χεριού μας είτε πρόκειται για παλαιό δίκτυο σωληνώσεων είτε σύγχρονα αποχετευτικά δίκτυα!

Συχνές ερωτήσεις - FAQ

Όπως στις αποφράξεις έτσι και στον καθαρισμό υδρορροών ή στη συντήρηση αποχέτευσης οι επαγγελματίες μας κάνουν τη διαφορά και εξηγούμε: ✅Έχει ενδιαφέρον ότι στους μεγάλους Δήμους έχουμε αναλάβει τη ✅συντήρηση φρεατίων, σχολείων κα, όπως: Ηλιούπολη, Υμηττό, Περιστέρι με έδρα Κύπρου 12, Παγκράτι, Κορωπί αλλά και νησιά όπως: Ικαρία, Ύδρα κα. Αξίζει να επισημανθεί ότι σε όλη την Αττική πλεονεκτούμε σημαντικά για τους επόμενους συνοπτικά λόγους: ✅ Δεν μεταβάλλεται η τιμή από το τηλεφωνικό κέντρο έως την άφιξη στο χώρο επέμβασης του συνεργείου μας. ✅ Εξυπακούεται ότι ο πελάτης έχει περιγράψει σωστά τη βλάβη στο αποχετευτικό δίκτυο και το συνεργείο έχει ενημερωθεί σωστά. ✅ Έτσι, είναι πάγια αρχή μας να συνομιλείτε είτε με την υπεύθυνη γεωπόνο στο τηλεφωνικό κέντρο είτε με τον ίδιο τον κ.Στέργιο, αν χρειαστεί. ✅ Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. ✅ Όλες οι διαδικασίες που ακολουθούμε στην εταιρεία μας υπακούν σε αυστηρά πρωτόκολλα ελέγχου ποιότητας έργου. ✅ Μόνο έτσι κάθε πελάτης θα αισθάνεται ασφάλεια ότι τα χρήματα που ξοδέυει πιάνουν τόπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναχρειαστεί ένα ξεβούλωμα ποτέ. Οφείλουμε όμως να εγγυηθούμε ότι στο επόμενο εξάμηνο οι αποχετεύσεις του θα λειτουργούν απρόσκοπτα, ρολόι όπως λέει ο θυμόσοφος λαός. Αποφράσσουμε συντηρούμε και ξεβουλώνουμε με σύγχρονες μεθόδους και εγγύηση φρεάτια, σιφόνια μπάνιου τουαλέτας δαπέδου νεροχύτη κλπ 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Δείτε και τα κυριότερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το concept ΞΕΒΟΥΛΩΜΑΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ: ✅ Αξιοπιστία εταιρείας.✅ Εγγύηση αποτελέσματος.✅Ευγένεια προσωπικού. ✅ Ταχύτητα επέμβασης σε κάθε περιστατικό στην περιοχή σας. ✅ Φιλικές τιμές. ✅ Έκπτωση γνωριμίας.

Για απόφραξη φρεατίων αλλά και άντληση υδάτων ή συντήρηση αποχέτευσης στο Κρυονέρι με το μήνα κάθε τιμή προσαρμόστηκε προς τα κάτω. Οι τιμές μας γενικά αναπροσαρμόστηκαν λόγω κρίσης. Αρκεί να δείτε πιο πάνω στο παρόν άρθρο τις αξιολογότατες προσφορές του μήνα αλλά και τον τιμοκατάλογό μας. Παράλληλα όμως η ποιότητα παρέμεινε υψηλή με την αγορά και εισαγωγή νέων οχημάτων από Γερμανία με αρκετά ακόμη στην παραλαβή. Πάντα φροντίζουμε να έχουμε τεχνολογία αιχμής και να προσέχουμε τους πελάτες μας εδώ και 40 και πλέον έτη. Με τεράστια εμπειρία από το 1981 σας προσφέρουμε υπηρεσίες αποφράξεων όπως: έλεγχο και διάγνωση με κάμερα (μικροκάμερα), Κοπή ριζών που έχουν εισχωρήσει σε δίκτυο σωληνώσεων, απεντόμωση, απολύμανση, καθαρισμό βιολογικού σε νησιά. Τέλος υπεροτονίζουμε για άλλη μία φορά την οικονομική πολιτική μας: Βλέπετε ότι σε περιβάλλον ακρίβειας με τρομερά έξοδα κίνησης αποτελεί ζωτικής σημασίας παράγοντα επιβίωσης.

Η πανδημία του Covid-19 έφερε τα μέτρα και το σχέδιο Χ.Α.Μ.! ✅Τι σημαίνει σχέδιο X.A.M.;✅Αυτά είναι τα αρχικά του σχεδίου του Υπουργείου Υγείας: Πλένουμε τα Χέρια, Κρατάμε Αποστάσεις και Φοράμε Μάσκα.✅1. Η χρήση μάσκας εξυπακούεται από όλο το προσωπικό μας.✅2. Ακόμη και στο τηλεφωνικό κέντρο μας τηρούνται οι προληπτικές αποστάσεις.✅3. Συνεχώς διενεργούνται rapid test, για τη μέγιστη ασφάλεια όλων μας.✅4. Η απολύμανση όλων των επιφανειών και του εξοπλισμού είναι φαινόμενο συνεχές στην καθημερινότητά μας! Γενικά τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όχι μόνο για Covid-19 αλλά και για την προστασία όλων γενικότερα. Η καθολική υγεία είναι υπόθεση που μας αφορά όλους ως κοινωνία.

Ο χρόνος άφιξης μίας αποφρακτικής εταιρείας στο Κρυονέρι ή σε οποιαδήποτε περιοχή ζητάει ένας πελάτης είναι σημαντικός παράγοντας επιλογής. Στην ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ πάντα νοιαζόμαστε τον πελάτη. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του. Είναι έτσι η δομή της εταιρείας μας, που ο χρόνος απόκρισης μπορεί να πέσει και κάτω από ✅15 λεπτά. Διαθέτουμε πάρα πολλά συνεργεία, έτσι ώστε η επεμβάσεις μας για ξεβουλώματα κοπή ριζών ή αντλήσεις υδάτων κλπ να γίνεται σε χρόνο dt. Δοκιμάστε να μας καλέσετε και θα καταλάβετε ότι η εμπειρία μιλάει από μόνη της.

Ξεβούλωμα σιφωνιού.✅Ξεμπλοκάρισμα του δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων τόσο κάθετων όσο και οριζόντιων σωληνώσεων περιλαμβανομένων βεραντών. Απόφραξη νιπτήρα ξεβούλωμα νεροχύτη. ✅Άδειασμα και εκκένωση μικρού βόθρου μιας πολυκατοικίας.✅Αντλήσεις υδάτων που αφορούν από μία αποθήκη, έναν επαγγελματικό χώρο ή ένα κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας.✅Με ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα κόβουμε τις ρίζες που έχουν εισχωρήσει και φράξει τις σωληνώσεις.✅Κάνουμε ✅απολύμανση φρεατίων αλλά και γενική απολύμανση με επίσημη άδεια. Στο τέλος κάθε απεντόμωσης ή απολύμανσης δίδεται πιστοποιητικό σε κάθε πελάτη.✅Προβαίνουμε και σε ✅μυοκτονίες τρωκτικών (αρουραίων ή ποντικών) με άοσμα υλικά και οικολογικά με ειδικές παγίδες.

Ηλεκτροκίνητες ατσαλίνες απόφραξης για αποχετεύσεις ✅κάθε διαμέτρου. ✅Μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού με εύκαμπτο λάστιχο. ✅Πιεστικά μηχανήματα υδροβολής. ✅Ειδικά βυτία μεταφοράς λυμάτων σε δίκτυα που δεν συνδέονται με την ΕΥΔΑΠ. ✅Σύγχρονες αντλίες λυμάτων και όμβριων υδάτων με δυνατότητα να φτάνουν σε μεγάλο βάθος. ✅Διαγνωστικές κάμερες με εύκαμπτο άξονα για τον εντοπισμό και απεικόνιση κάθε ζημιάς.

Δείτε μία σειρά πλεονεκτήματα στις αποφρακτικές υπηρεσίες μας στο Κρυονέρι ή και αλλού για να να προτιμήσετε τη δική μας εταιρεία στις ανάγκες σας. Τέτοιες είναι ξεβουλώματα, συντηρήσεις, απεμπλοκές υδρορροών κα.: ✅Υψηλός Επαγγελματισμός όλων των υπαλλήλων. ✅Ταχύτητα επεμβάσεων. ✅Άριστος λόγος ποιότητας/κόστους. ✅Ειλικρίνεια από το τηλεφωνικό κέντρο μέχρι την ολοκλήρωση της επέμβασης και την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου. ✅Ανταγωνιστικές τιμές μεταξύ όλων των αποφρακτικών εταιρειών. ✅ISO 9001:9015 και επιπλέον κανόνες από την επιχείρηση ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ. Γενικότερα τονίζουμε ότι ως όμιλος αποφρακτικών εταιρειών με συγκεκριμένη εξειδίκευση η καθεμία φροντίζουμε για την οικονομική κάλυψη όλων των αναγκών.

Γενικά οι αποφράξεις αποχετεύσεων στο Κρυονέρι αλλά και οπουδήποτε στην Αττική αντιμετωπίζονται από το κοντινότερο σε αναμονή συνεργείο μας. Εκτός από την αποφρακτική εταιρεία ΣΤΕΡΓΙΟΣ υπάρχει μία σειρά από εταιρείες στον ίδιο όμιλο με ειδικά πλεονεκτήματα. Δεν είναι αμελητέο το γεγονός ότι κάθε ενέργειά μας ελέγχεται στα πλαίσια Πιστοποίησης ISO 9001:2015. Ο χρόνος ολοκλήρωσης σε ένα ξεμπλοκάρισμα αποχέτευσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Βεβαίως, αν και εφόσον επιτρέπεται η χρήση υδροβολής, ο χρόνος είναι το πολύ 10 λεπτά. Όμως υπάρχουν περιπτώσεις, όπου ο πελάτης ζητάει καταγραφή και έλεγχο με κάμερα όλου του δικτύου σωληνωσεων. Τότε απαιτείται, προφανώς, πιο ενδελεχής έλεγχος. Τέλος, για να πληροφορηθεί το κοινό μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με υδροβολή μπορεί να ρέει το νερό στις υδρορροές. Ωστόσο να εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα. Αυτό είναι που άλλοι δεν μπορούν να πετύχουν και, αφού πληρωθούν, δεν μεταβαίνουν στο χώρο εργασίας, όπου άφησαν εκκρεμότητες. Τέτοιες είναι: Περιπτώσεις με πλαστικά αρωματισμού λεκάνης τουαλέτας που έχει φρακάρει αλλά επιτρέπει να περάσει το νερό την ώρα του σέρβις. Άλλη περίπτωση είναι να έχουν εισχωρήσει ρίζες δένδρων με μήκος ακόμη και πολλών μέτρων εντός των σωληνώσεων. Έχουμε δει σε μονοκατοικία που ανήκε σε ομογενή, που είχε να ανοίξει το σπίτι του 7 χρόνια, να έχει φτάσει η ρίζα στο νεροχύτη του. Καλέστε μας και σας υποσχόμαστε ότι είστε στα καλύτερα χέρια.

Η τιμή απόφραξης λεκάνης στο Κρυονέρι όπως και σε ❤️ κάθε περιοχή στην Αττική είναι 45 Ευρώ με οικολογικές τεχνικές και τεράστια εμπειρία. Προσέξτε ✅ στην τιμή των 20 Ευρώ που ακούτε ή στο κόστος 30 Ευρώ μόνο. Φεύγουν και αφήνουν πίσω τους κακοτεχνίες και μετά δεν σηκώνουν το τηλέφωνο. Υπάρχουν περιπτώσεις που λύνεται προσωρινά το πρόβλημα, διότι το πλαστικό από τα αρωματικά λεκάνης έφυγε πιο κάτω στην κάθετη στήλη αποχέτευσης. Μετά από λίγα τραβήγματα στο καζανάκι ξαναγεμίζει η λεκάνη νερό και υπερχειλίζει. Χρειάζεται να είναι γνώστης κάποιος του επαγγέλματος, αλλιώς θα ήμασταν όλοι αποφραξάδες.

Η τιμή για καθαρισμό αποχέτευσης με πιεστικό είναι 40 Ευρώ. Πολλοί δίνουν ένα κόστος των 30 Ευρώ και όταν φτάνουν εκεί αρχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τα εξής: Είναι περισσότερα φρεάτια, εμείς είχαμε πει τιμή για 1 μόνο, διαβάστε κύριε την ιστοσελίδα, λέει από. Για να μην πέσετε σε τέτοια αδιέξοδη κατάσταση καλό είναι να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο και να ζητήσετε ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ οικονομική ΠΡΟΣΦΟΡΑ απόφραξης αποχέτευσης.

Το κόστος για απόφραξη σιφονιού στο Κρυονέρι με οριστικό ξεβούλωμα νιπτήρα είναι μόνο 45 Ευρώ λόγω τιμής και εξηγούμε: Στο σιφόνι στη κουζίνα συνήθως η εργασία είναι αρκετή. Οποιαδήποτε νοικοκυρά θα έχει δοκιμάσει πριν να επιλύσει το πρόβλημα με μαγειρική σόδα ή με κόκα κόλα ή άλλα χημικά. Για να καλέσει σε απόγνωση συνεργείο καθαρισμού σημαίνει ότι έχει γίνει αρκετή συσσώρευση από λίπη στις σωληνώσεις. Για σωστή δουλειά με εγγύηση να μην ξαναβουλώσει για 6 μήνες τουλάχιστον το κόστος είναι λογικό. Αν τώρα το σιφώνι είναι στο μπάνιο, τότε επειδή ακριβώς είναι ενιαίο το υδραυλικό σύστημα χρειάζεται ενιαία αντιμετώπιση. Η πιο τίμια και οικονομική τιμή για ξεβούλωμα σιφονιού μπάνιου στο Κρυονέρι είναι στα 45 Ευρώ και περιλαμβάνει: Απεμπλοκή σιφονιού + μπανιέρας και νιπτήρα μπάνιου.

ΧάρτηςΚοιν.
Ήρθε η ώρα να γνωρίστε την σύγχρονη αποφρακτική εταιρεία μας:
ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ

Τελευταία ενημέρωση: 27 Ιουλίου 2023. Συντάκτης: Στέργιος Βασίλειος.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Χρειαστήκαμε άντληση υδάτων σε διαμέρισμα στο Παγκράτι. Ήρθαν🙏 αμέσως και τελικά οι τεχνικοί της αποφρακτικής εταιρείας είδαν στο φρεάτιο του ασανσέρ λύματα επειδή είχε βουλώσει το κεντρικό φρεάτιο της πολυκατοικίας. Συνολικά μας χρέωσαν 100ευρώ. Λογική τιμή. 👍Ευχαριστούμε παιδιά.

Zoi Kark

Google Review

Επιχείρηση με όλες τις υπηρεσίες για αποφράξεις στο Περιστέρι και Αιγάλεω γενικότερα στην Αθήνα και όλη την Αττική, όπως: απόφραξη υδρορροών μπαλκονιού σχάρας μπάνιου λεκάνης τουαλέτας και όλα τα τμήματα του αποχετευτικού δικτύου.

Chris Mandrakis

Τοπικός οδηγός Google Review

Ευχαριστώ πολύ τους τεχνικούς της αποφρακτικής εταιρείας του κυρίου Στέργιου για την άμεση απόφραξη αποχέτευσης στην πολυκατοικία μας στο Κολωνάκι στην οδό Ραβινέ 17. Οι άνθρωποι είναι άριστοι επαγγελματίες. Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Eirini Zeza

Google Review

Τα παιδιά είναι πραγματικά επαγγελματίες κα γνώστες του αντικειμένου, τα σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία τους κάνουν να ξεχωρίζουν σε σχέση με άλλες εταιρείες - βιντεοσκόπηση, πιεστικά και άλλα. Το άλλο που πρόσεξα είναι η ευγένεια, όπως του γραφείου έτσι και του συνεργείου, και το πιο σημαντικό οι τιμές που χρεώνουν, η εργασία που κάνουν αξίζει κάθε σεντς που πληρώνεις . Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Elena Usmanova

Google Review

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με το προσωπικό της εταιρίας. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ο επαγγελματισμός ειδικά τις καταστάσεις που βιώνουμε με τον κορονοϊό. Τα μέτρα προστασίας από το προσωπικό είναι τέλεια. Δεν χρειάστηκε να τους κατατοπίσω σε τίποτα. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Rania Giamakidou

Google Review

Άριστες αποφράξεις σε ταχύτητα και ολοκλήρωση εργασιών χωρίς καθυστερήσεις. Απορώ που κάνουν κάποιοι αρνητική αξιολόηγηση χωρίς να γράφουν τίποτα. Είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία. Ελπίζω κάποια στιγμή η Google να διαγράψει αξιολογήσεις χωρίς σχόλια.

Chris Webseospecialist

Τοπικός οδηγός Google Review

Πραγματικά ευχαριστώ 👍την εταιρεία αποφράξεων στο Βύρωνα για την ταχύτητα εξυπηρέτησης και την απομάκρυνση όλων των υλικών στο τέλος. Οι υπάλληλοι άφησαν το χώρο πεντακάθαρο. 🙏Στην απόδειξη γράφει ότι η αποφρακτική εταιρεία διαθέτει και ISO9001:9015.

Manolis Pantinakis

Τοπικός οδηγός Google Review

Άριστοι επαγγελματίες, ανταποκρίθηκαν γρήγορα και αποτελεσματικά μέσα στο βράδυ με δύσκολες καιρικές συνθήκες για απόφραξη πολυκατοικίας χωρίς να χρεώσουν κάτι παραπάνω από αυτό που είχε συμφωνηθεί.

Anastasia Zerv

Google Review

Καλή ποιότητα και εξαιρετικοί στην δουλειά τους. Μου λύσαμε το πρόβλημα άμεσα και οικονομικά. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα .

Ιουλία Μπέζπαλα

Google Review

Πολύ σοβαρή εταιρεία με επαγγελματισμό. Ήρθαν στο κτίριο στην οδό Σταδίου 61 και με ένα πιεστικό καθάρισαν σε 25 λεπτά μόνο. Χρέωση κανονική με απόδειξη. Ευχαριστούμε.

Αννα Μαρία Καζάκη

Google Review

Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Λύθηκε το πρόβλημα μου άμεσα και οικονομικά. Οι τεχνικοί ευγενικότατοι και πρόθυμοι. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Γιώργος Στέργιος

Google Review

Μπράβο πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστούμε

Christina Ka

Τοπικός οδηγός Google Review

Cavdis group22

Τοπικός οδηγός Google Review

Emmanouela Papadopoulou

Google Review

MARIA ANDREADOU

Google Review

Gallery μεγάλων πελατών και στιγμιότυπα εργασιών

ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΜΕ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ;

Για υπηρεσίες αποφράξεων ακολουθούν οι πιο δημοφιλείς περιοχές, δηλαδή με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Και μην ξεχνάτε:

Η Τιμή μειώνεται αισθητά σε πελάτες με συμβόλαιο συντήρησης!

Αν αντιμετωπίζετε άμεσο κίνδυνο να πλημμυρίσει το υπόγειο του σπιτιού σας ή το φρεάτιο του ασανσέρ ή η αποθήκη με τα εμπορεύματα καλέστε τώρα: Πάνω δεξιά είναι το κινητό τηλ. του κ. Στέργιου για να σας εξυπηρετήσει ο ίδιος προσωπικά!

Συντηρήσεις ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Συντηρήσεις ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Συντηρήσεις ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Συντηρήσεις ΑΙΓΑΛΕΩ
Συντηρήσεις ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Συντηρήσεις ΒΑΡΚΙΖΑ
Συντηρήσεις ΒΥΡΩΝΑΣ
Συντηρήσεις ΓΛΥΦΑΔΑ
Συντηρήσεις ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Συντηρήσεις ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Συντηρήσεις ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Συντηρήσεις ΙΛΙΟΝ
Συντηρήσεις ΚΟΡΩΠΙ
Συντηρήσεις ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Συντηρήσεις ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Συντηρήσεις ΥΜΗΤΤΟΣ
Συντηρήσεις ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Συντηρήσεις ΧΟΛΑΡΓΟΣ