Μας κάλεσε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, η κα. Αλέκα Παπάγου από την οδό Πελοποννήσου στην Αργυρούπολη, για να ζητήσει τη βοήθειά μας. Μας εξήγησε ότι αντιμετωπίζει συνέχεια πρόβλημα με την αποχέτευσή της, η οποία ήταν συνεχώς βουλωμένη. Την είχε ξεβουλώσει αρκετές φορές, αλλά και πάλι μετά από 1 – 2 μέρες βούλωνε ξανά. Μας ρώτησε εάν κάνουμε έλεγχο αποχετεύσεων με κάμερα και αν μπορούμε να της λύσουμε το πρόβλημα οριστικά.

Πώς ενήργησε η εταιρεία μας ΗΡΑΚΛΗΣ Services;

Φυσικά και η ανταπόκρισή μας ήταν άμεση, καθώς είναι πολύ ενοχλητικό να υπάρχει βουλωμένη αποχέτευση, και διότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία για ένα σπίτι. Φτάσαμε έγκαιρα στην διεύθυνση της οικίας της κας Αλέκας στην Αργυρούπολη και μας είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει που είναι το πρόβλημα με την αποχέτευσή της, και ότι έπρεπε να γίνει έλεγχος με κάμερα. Επίσης, επειδή είναι και διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, οι ένοικοι την πιέζουν για να λυθεί το πρόβλημα. Το προσωπικό μας την ηρέμησε και άρχισε κατευθείαν τις διεργασίες. Αρχικά, η ομάδα μας χρησιμοποίησε υδροβολή με υψηλή πίεση νερού για να αποφράξει την αποχέτευση.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήσαμε ειδική κάμερα, με την οποία έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τυχόν προβλήματα στο βάθος των σωληνώσεων. Η ομάδα μας εντόπισε πολλούς ρύπους και γι’ αυτό χρησιμοποίησε αποφρακτική κάμερα, διότι υπήρχαν πολλαπλά στρώματα βρωμιάς και ρύπων. Επίσης είδε ότι τη σωλήνα αποχέτευσης πίεζαν και ρίζες του δέντρου που έχει στην αυλή.

Ποια ήταν η αιτία του προβλήματος στην αποχέτευση στην Αργυρούπολη;

Αποφράξεις στην Αργυρούπολη με έλεγχο με κάμερα
Αποφράξεις στην Αργυρούπολη με έλεγχο με κάμερα

Με πολλή προσπάθεια, αλλά ταυτόχρονα σιγουριά στις κινήσεις μας λόγω της βοήθειας της ειδικής κάμερας, ξεβουλώσαμε την αποχέτευση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρόβλημα της κας Αλέκας λύθηκε!

Ποιες οδηγίες έδωσε το συνεργείο μας;

Αρχικά, τη συμβουλεύσαμε να μην φυτεύονται δέντρα κοντά σε σωλήνες αποχέτευσης, καθώς μπορεί οι ρίζες να οφείλονται στο πρόβλημα της αποχέτευσης. Ύστερα, της ζητήσαμε να κάνει μια φορά στους 6 μήνες ή μέσα σε έναν χρόνο έλεγχο για τις αποχετεύσεις, έτσι ώστε να μην εμφανιστούν πολλά προβλήματα. Σε διαφορετική περίπτωση θα τρέχει όλη την ώρα ξοδεύοντας πολλά χρήματα για την επιδιόρθωση τους.

Πώς αντέδρασε η κα Αλέκα - διαχειρίστρια σε πολυκατοικία στην Αργυρούπολη;

Αφότου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απόφραξης στην Αργυρούπολη με τη διάγνωση κάμερας και χρήση ριζοκοπικών εργαλείων η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας με μεγάλη ευχαρίστηση είπε: «Είστε φανταστικοί! Τώρα δεν θα έχω την πίεση των ενοίκων για την αποχέτευση. Λύσατε το πρόβλημά μου σας ευχαριστώ πολύ! Γρήγοροι και εξαιρετικοί στην δουλειά σας, θα σας κάνω άριστη κριτική με 5 αστέρια και θα σας προτείνω στους συγγενείς και τους φίλους μου!»

Τι πρέπει να θυμόσαστε για την εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ;

Η εταιρεία μας λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο ακόμη και τις ημέρες των αργιών. Χρησιμοποιούμε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και προϊόντα που είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

Ποιες 3 Συμβουλές αξίζει να διαβάσετε για την αποχέτευσή σας;

  1. Να κάνετε τακτικά έλεγχο των αποχετεύσεών σας. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά πραγματικά, ο εντατικός έλεγχος μπορεί να προλάβει τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στο μέλλον και υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθούν.
  2. Μην ρίχνετε πολλά λίπη στις αποχετεύσεις. Μπορεί το μαγείρεμα να είναι απειλητικό για την αποχέτευση; Ναι, μπορεί, διότι εάν βάζουμε πολλά βούτυρα και λάδια στο φαγητό και μετά ξεπλένουμε τα μαγειρικά σκεύη, τα λίπη επικάθονται στις σωληνώσεις και δημιουργούν στιβάδες ρύπων, που μετά είναι δύσκολο να φύγουν.
  3. Μην φυτεύετε δέντρα κοντά στην αποχέτευση. Ακούγεται περίεργο, αλλά δεν είναι, καθώς οι ρίζες ενός δέντρου μπορούν να βλάψουν τις σωληνώσεις σας. Οι ρίζες ενός δέντρου έχουν πολλή δύναμη, τόση που μπορούν να σπάσουν ακόμη και τη σωλήνα. Επομένως, καλό θα ήταν να αποφεύγουμε να φυτεύουμε δέντρα κοντά σε αποχέτευση.