Μας κάλεσε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, η κα. Αλέκα Παπάγου από την οδό Πελοποννήσου στην Αργυρούπολη, για να ζητήσει τη βοήθειά μας. Μας εξήγησε ότι αντιμετωπίζει συνέχεια πρόβλημα με την αποχέτευσή της, η οποία ήταν συνεχώς βουλωμένη. Την είχε ξεβουλώσει αρκετές φορές, αλλά και πάλι μετά από 1 – 2 μέρες βούλωνε ξανά. Μας ρώτησε εάν κάνουμε έλεγχο αποχετεύσεων με κάμερα και αν μπορούμε να της λύσουμε το πρόβλημα οριστικά.

Πώς ενήργησε η εταιρεία μας ΣΤΕΡΓΙΟΣ Services;

Φυσικά και η ανταπόκρισή μας ήταν άμεση, καθώς είναι πολύ ενοχλητικό να υπάρχει βουλωμένη αποχέτευση, και διότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία για ένα σπίτι. Φτάσαμε έγκαιρα στην διεύθυνση της οικίας της κας Αλέκας στην Αργυρούπολη και μας είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει που είναι το πρόβλημα με την αποχέτευσή της, και ότι έπρεπε να γίνει έλεγχος με κάμερα. Επίσης, επειδή είναι και διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, οι ένοικοι την πιέζουν για να λυθεί το πρόβλημα. Το προσωπικό μας την ηρέμησε και άρχισε κατευθείαν τις διεργασίες. Αρχικά, η ομάδα μας χρησιμοποίησε υδροβολή με υψηλή πίεση νερού για να αποφράξει την αποχέτευση.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήσαμε ειδική κάμερα, με την οποία έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τυχόν προβλήματα στο βάθος των σωληνώσεων. Σημειωτέον ότι φέρνει σημαντικά ευρήματα μία διάγνωση με κάμερα ή όπως αλλιώς συνηθίζεται να αποκαλείται: Έλεγχος με κάμερα. Η ομάδα μας εντόπισε πολλούς ρύπους και γι’ αυτό χρησιμοποίησε αποφρακτική κάμερα, διότι υπήρχαν πολλαπλά στρώματα βρωμιάς και ρύπων. Επίσης είδε ότι τη σωλήνα αποχέτευσης πίεζαν και ρίζες του δέντρου που έχει στην αυλή.

Ποια ήταν η αιτία του προβλήματος στην αποχέτευση στην Αργυρούπολη;

Αποφράξεις στην Αργυρούπολη με έλεγχο με κάμερα
Αποφράξεις στην Αργυρούπολη με έλεγχο με κάμερα

Με πολλή προσπάθεια, αλλά ταυτόχρονα σιγουριά στις κινήσεις μας λόγω της βοήθειας της ειδικής κάμερας, ξεβουλώσαμε την αποχέτευση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρόβλημα της κας Αλέκας λύθηκε. Οι αποφράξεις ολοκληρώθηκαν με ταχύτητα! Δεν είναι δα και κανένα νέο να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι είτε για αποφράξεις Αθήνα είτε σε όλη την Αττική ομοίως εξυπηρετούμε!

Ποιες οδηγίες έδωσε το συνεργείο μας;

Αρχικά, τη συμβουλεύσαμε να μην φυτεύονται δέντρα κοντά σε σωλήνες αποχέτευσης, καθώς μπορεί οι ρίζες να οφείλονται στο πρόβλημα της αποχέτευσης. Ύστερα, της ζητήσαμε να κάνει μια φορά στους 6 μήνες ή μέσα σε έναν χρόνο έλεγχο για τις αποχετεύσεις, έτσι ώστε να μην εμφανιστούν πολλά προβλήματα. Σε διαφορετική περίπτωση θα τρέχει όλη την ώρα ξοδεύοντας πολλά χρήματα για απόφραξη αποχέτευσης συχνά πυκνά.

Πώς αντέδρασε η κα Αλέκα - διαχειρίστρια σε πολυκατοικία στην Αργυρούπολη;

Αφότου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απόφραξης στην Αργυρούπολη με τη διάγνωση κάμερας και χρήση ριζοκοπικών εργαλείων η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας με μεγάλη ευχαρίστηση είπε: «Είστε φανταστικοί! Τώρα δεν θα έχω την πίεση των ενοίκων για την αποχέτευση. Λύσατε το πρόβλημά μου σας ευχαριστώ πολύ! Γρήγοροι και εξαιρετικοί στην δουλειά σας, θα σας κάνω άριστη κριτική με 5 αστέρια και θα σας προτείνω στους συγγενείς και τους φίλους μου!»

Τι πρέπει να θυμόσαστε για την εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΣ;

Η εταιρεία αποφράξεων ΣΤΕΡΓΙΟΣ λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο ακόμη και τις ημέρες των αργιών. Χρησιμοποιούμε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και προϊόντα που είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

Ποιες 3 Συμβουλές αξίζει να διαβάσετε για την αποχέτευσή σας;

  1. Να κάνετε τακτικά έλεγχο των αποχετεύσεών σας. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά πραγματικά, ο εντατικός έλεγχος μπορεί να προλάβει τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν. Πότε; Μα φυσικά στο μέλλον και υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθούν για να αποφύγετε τις συχνές αποφράξεις στην οικία σας!
  2. Μην ρίχνετε πολλά λίπη στις αποχετεύσεις. Μπορεί το μαγείρεμα να είναι απειλητικό για την αποχέτευση; Ναι, μπορεί, διότι εάν βάζουμε πολλά βούτυρα και λάδια στο φαγητό και μετά ξεπλένουμε τα μαγειρικά σκεύη τι συμβαίνει; Τα λίπη επικάθονται στις σωληνώσεις και δημιουργούν στιβάδες ρύπων, που μετά είναι δύσκολο να φύγουν.
  3. Μην φυτεύετε δέντρα κοντά στην αποχέτευση. Ακούγεται περίεργο, αλλά δεν είναι, καθώς οι ρίζες ενός δέντρου μπορούν να βλάψουν τις σωληνώσεις σας. Οι ρίζες ενός δέντρου έχουν πολλή δύναμη, τόση που μπορούν να σπάσουν ακόμη και τη σωλήνα. Επομένως, καλό θα ήταν να αποφεύγουμε να φυτεύουμε δέντρα κοντά σε αποχέτευση.

Πώς αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη μας αναφορικά με τις αποφράξεις σε όλη την Αττική;

Σε όλα τα αιτήματά σας για αποφράξεις Αθήνα απαντούμε ταχύτατα και είμαστε δίπλα σας άμεσα 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες.

Τι κάνουμε για τις αποφράξεις στα νότια προάστια;

Όχι μόνο στην Αργυρούπολη αλλά και στις γύρω περιοχές εξυπηρετούμε με αποφράξεις Γλυφάδα, αποφράξεις Βούλα κλπ. Υπάρχει για το σκοπό αυτό όχημα έκτακτης ανάγκης, ειδικά στις ώρες αιχμής. Καλέστε μας άμεσα!

Με ποιον τρόπο εξυπηρετούμε τις αποφράξεις στα βόρεια προάστια του Νομού Αττικής;

Είναι αλήθεια ότι στις αποφράξεις Βορείων προαστίων πάλι έχουμε όχημα άμεσης εξυπηρέτησης με κορυφαίους επαγγελματίες. Δεν είναι κρυφό ότι έχουμε τους ελάχιστους χρόνους ανταπόκρισης σε οποιαδήποτε βλάβη. Οι τεχνικοί υδραυλικοί μας θα είναι δίπλα σας 24 ώρες το 24 ωρο και 365 ημέρες το χρόνο χωρίς αργίες.

Ακόμη, σεβόμαστε τις ημέρες αργίας, αλλά το κοινό προγηγείται. Μάλιστα προσφέρουμε αδιαλείπτως σε αυτό το κοινοφελές έργο εδώ και 40 χρόνια λειτουργούμε με γνώμονα το κοινό καλό.

Έτσι εξυπηρετούμε τα αιτήματα για:

  1. Αποφράξεις Κηφισιά,
  2. Αποφράξεις Μαρούσι,
  3. Αποφράξεις Κορωπί,
  4. Αποφράξεις Παιανία, κα.

Δείτε και ποιες άλλες αποφρακτικές υπηρεσίες έχουμε στις προτεραιότητές μας:

  1. Αντλήσεις υδάτων,
  2. Απόφραξη αποχέτευσης,
  3. Απόφραξη λεκάνης, κα.