Απόφραξη φρεατίου Αθήνα 2107017056 σε 10' με αποφράξεις φρεατίων αποχέτευσης Αθήνα 24h και καθαρισμό φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων από 10 Ευρώ.
Απόφραξη φρεατίου Αθήνα, 2107017056 Αποφράξεις φρεατίων 10€

Απόφραξη φρεατίου Αθήνα, 2107017056!

Απόφραξη φρεατίου Αθήνα Τιμές: Αναζητάτε τόσο τιμή για την αποφρακτική υπηρεσία όσο και κόστος στην Αθήνα 24h και όλη την Αττική; 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο οι επαγγελματίες στο τηλεφωνικό κέντρο 2107017056 ενημερώνουν.

Πόσο δύσκολο είναι να αποφράξετε μόνοι σας ένα φρεάτιο;

Όχι δεν είναι δύσκολο, αλλά αναρωτηθείτε αν έχετε ατσαλίνα, ρούχα εργασίας, πιεστικό μηχάνημα νερού υψηλής πίεσης και πολύ χρόνο. Δεν είναι δα κοινό μυστικό ότι για να γλυτώσετε χρήματα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο, ειδικά αν δεν είστε επαγγελματίας. Δείτε τη συνέχεια του άρθρου με προσοχή!

Πόσο κοστίζει η απόφραξη φρεατίων στην Αθήνα;

Απόφραξη φρεατίων Αθήνα: Η εταιρεία μας αναλαμβάνει σε 10' την απόφραξη φρεατίου είτε ομβρίων είτε υδρορροής είτε λυμάτων. Ενδεικτικό κόστος είναι 10 Ευρώ για απόφραξη φρεατίου υδροσυλλογής σε δήμους.

Καλέστε μας στο 2107017056

Εξάλλου πολλές μπορεί να είναι οι αιτίες που οδηγούν σε πλημμυρισμένα φρεάτια είτε ομβρίων υδάτων είται συλλογής και διευθέτησης και μεταφοράς λυμάτων: Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απόφραξη φρεατίου είτε ομβρίων είτε υδρορροής είτε λυμάτων.

10 συμβουλές να μη φράξει το φρεάτιό σας ποτέ!

 1. Μη ρίχνετε αποφάγια στο νεροχύτη κουζίνας στα σπίτια - οικίες σας.
 2. Τα καμένα λίπη σε ειδικό δοχείο, διότι με τον καιρό σκληραίνουν στα τοιχώματα των σωληνώσεων.
 3. Τσόφλια από αυγά αλλά και ασπράδια αυγών ποτέ στο σιφόνι νεροχύτη, διότι ως γνωστό αυτά είναι υλικά που αρχαίοι λαοί χρησιμοποιούσαν ως συγκολλητική ουσία στις οικοδομές τους. Προφανώς δεν θέλετε να στερεοποιηθούν και να φράξουν οι σωλήνες τα σιφώνια ή και οι υδροροές σας, αν πέσουν εκεί!
 4. Καμένα λάδια δεν θα ρίχνετε στις λεκάνες τουαλέτας ούτε και στους νεροχύτες σας. Όπως διαβάσατε πριν λίγο, αποτελούν ουσίες, οι οποίες θα γίνουν αιτίες να φράξει το δίκτυό σας.
 5. Υπολείμματα τροφών σε ειδικό καλαθάκι μόνο, διότι απαγορεύεται η ✅ρίψη τους στο δίκτυο. Αν έχετε ✅κομποστοποιητή τότε συμβάλλετε τόσο στην κυκλική οικονομία όσο και στο καλάθι της νοικοκυράς σας αποφεύγοντας πηγές φραξίματος και έξοδα εκτός προϋπολογισμού.
 6. Όχι μωρομάντηλα στις αποχετεύσεις ή στις λεκάνες απερίσκεπτα. Συνήθως την πληρώνουν οι ένοικοι, που δεν οφείλουν σε τίποτα να επωμίζονται τέτοια οικονομική επιβάρυνση.
 7. Να μη ρίχνετε πάνες από αρρώστους στην τουαλέτα, διότι θα έχετε τα ίδια προβλήματα, όπως ειπώθηκε παραπάνω.
 8. Κάντε τακτικά συντήρηση του δικτύου με οικολογικά υλικά, όπως είναι η μαγειρική σόδα και το ξύδι. Αυτά καθαρίζουν σε βάθος τις σωληνώσεις και προλαμβάνουν το ενδεχόμενο επόμενο μπλοκάρισμα.
 9. Μη ρίχνετε υπολείμματα σαπουνιού ή ✅τρίχες από περιποίηση σώματος ανθρώπων ή και κατοικιδίων ζώων απερίσκεπτα στο σιφώνι. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα το πληρώσετε.
 10. Μπατονέτες και βαμβάκι ή υλικά καθαρισμού προσώπου για άνδρες ή γυναίκες ανήκουν στο ✅καλάθι αχρήστων και όχι όπου βρείτε πατώντας το καζανάκι. Αν το κάνετε πολλές φορές θα χρειαστείτε αποφρακτική εταιρεία και θα πληρώσετε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Μήπως φταίει για τα πλημμυρισμένα φρέατα η κλιματική αλλαγή;

Είναι δύσκολη η απάντηση και η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πάντα υπήρχαν καύσωνες και πάντα πλημμύρες. Ωστόσο, στην τελευταία δεκαετία πρόκειται για κλιματικά φαινόμενα με μεγαλύτερη ένταση και επιμονή. Έτσι, στο μέλλον (άμεσο και απώτερο) θα αντιμετωπίζουμε ολοένα και περισσότερες απρόσμενες καταστάσεις. Δείτε και το υπόλοιπο άρθρο για την πληρέστερη ενημέρωσή σας!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι καθαρισμοί φρεατίων αποχέτευσης στην Αθήνα με την άρτια συντήρηση φρεάτων συνδυαστικά με τον καθαρισμό του δικτύου αποχέτευσης θα σας λύσει κάθε πρόβλημα. Καλέστε μας για κάθε ξεβούλωμα φρεάτων ή καθαρισμό φρέατος από κακοτεχνία ή πλημμύρα.

Καλέστε μας στο 2107017056

Τι συμβαίνει στο Δήμο των Αθηναίων στους καθαρισμούς φρεατίων αποχέτευσης πολυκατοικιών;

Στην πόλη της Αθήνας, τόσο η απόφραξη φρεατίου όσο και ο καθαρισμός φρεατίων αποχέτευσης πολυκατοικίας απαιτούνται συχνά για σειρά λόγους: Από τη μία έκτακτα φαινόμενα, όπως ο μεγάλος όγκος των βροχοπτώσεων προκαλεί σε ισχυρές νεροποντές προβλήματα σε πολυκατοικίες και υπόγεια. Από την άλλη η υψηλή συγκέντρωση του πληθυσμού στο λεκανοπέδιο δίνει μία επιβάρυνση στο πεπαλαιωμένο αποχετευτικό δίκτυο. Ο Δήμος Αθηναίων είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση, τη λειτουργία και την απόφραξη του δικτύου φρεατίων αποχέτευσης στην πόλη 24h/7/365 αδιαλείπτως. Επίσης, πρέπει να διασφαλίζει την άριστη λειτουργία των φρεατίων για την προστασία της υγείας των κατοίκων και του περιβάλλοντος.

Για καθαρισμό φρεατίων καλέστε να πάρετε προσφορά γνωριμίας!

Πότε είναι απαραίτητη απόφραξη φρεατίου από υπόγειο;

Σε πολλά υπόγεια γκαράζ βρίσκουμε πλημμυρισμένα φρεάτια λόγω πλημμυρικών φαινομένων. Μπορεί να είναι υπόγειο γκαράζ ή και υπόγεια αποθήκη σε οικοδομή αλλά και βιοτεχνίας. Ποικίλουν τα είδη υπογείων. Καλέστε μας άμεσα να δούμε πώς μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

Στο τηλεφωνικό κέντρο θα πάρετε πληροφορίες τόσο οικονομικής φύσεως όσο και επιστημονικής. Ας δούμε ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ και τον επιστημονικό όρο αλλά και υπό γλωσσολογική έννοια.

Τι είναι το φρεάτιο από επιστημονικής άποψης;

Το φρεάτιο είναι μία υποδομή, για την αποστράγγιση ομβρίων υδάτων και τη διοχέτευσή τους συνήθως υπογείως μέχρι τη θάλασσα.

Καλέστε μας στο 2107017056

Ποιες επικίνδυνες καταστάσεις αποφεύγονται με τη χρήση φρεατίων;

Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται:

 1. Οι δυσάρεστες οσμές από λιμνάζοντα ύδατα και
 2. οι μολυσματικές ασθένειες.

Η λέξη φρεάτιο γλωσσολογικά μήπως είναι ελληνική;

Πράγματι η λέξη φρεάτιο είναι ελληνικότατη και προέρχεται εκ της αρχαίας ελληνικής λέξης "ΦΡΕΑΡ". Άλλωστε είναι γνωστό το φρέαρ του Ιακώβ από την Αγία Γραφή.

Πού αναφέρεται αποχετευτικό δίκτυο φρεατίων στην αρχαιότητα;

Ένα τέτοιο δίκτυο είναι εμφανές στα αποχετευτικά δίκτυα της αρχαιότητας, και μπορεί να το θαυμάσει κάποιος στο μετρό του Συντάγματος. Εκεί φαίνεται εφενός μεν αποχετευτικό δίκτυο λυμάτων, αφετέρου δε δίκτυο ύδρευσης με πήλινους αγωγούς με τις κατάλληλες ρύσεις.

Σε ποιες άλλες πόλεις εκτός του Δήμου Αθηναίων αναφέρονται οι επιστημονικές πηγές σήμερα;

Πρόκειται για τις πόλεις Κνωσσό και Φαιστό στη Μινωική Κρήτη περί του 2000 π.Χ., ίσως και νωρίτερα σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις.

Υπάρχουν νεότερα ευρήματα για δίκτυο αποροής ομβρίων υδάτων;

Ναι, είναι εμφανές και μπορεί να το θαυμάσει κάποιος στην αρχαία αγορά του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, δίπλα στην εκκλησία του Δήμου. Προφανές γεγονός είναι ότι ένας πολιτισμός παράγει συστήματα προαγωγής της δημόσιας υγειινής και όχι μόνο. Αλλά ας δούμε στη συνέχεια τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Καλέστε μας στο 2107017056

Ποιες αιτίες οδηγούν σε απόφραξη φρεατίου από ασανσέρ;

Σε πολλά ασανσέρ βρίσκουμε πλημμυρισμένα φρεάτια εντός του φρέατος του ασανσέρ. Προφανώς αυτό συμβαίνει λόγω κακοτεχνίας. Στις σύγχρονες οικοδομές αυτό αποφεύγεται αλλά υπάρχουν και τραγικές κατασκευές.

Θέλω Καθαρισμό φρεατίου στην Αθήνα. Τι να κάνω;

Φυσικά διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό και για καθαρισμό, ξεβούλωμα αλλά και συντήρηση με απολύμανση φρεατίου και όχι μόνο. Έτσι σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση θα βρεθούμε κοντά σας άμεσα για να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΘΗΝΑ

Μήπως θέλετε προσφορές για απόφραξη φρεατίου Αθήνας από 15€ έως 40€;

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος!
Απόφραξη φρεατίων στην Αθήνα: 40€ ✅ οικονομικά
Τιμή Απόφραξης πολλών φρεατίων: ✨ καλέστε μας!
Απόφραξη φρεατίου πολυκατοικίας στην Αθήνα: ✅οικονομικά
Απόφραξη φρεατίων πολυκατοικιών: ✅από 40€/φρεάτιο
Συντήρηση πολυκατοικίας με το μήνα: ✨ Συμβόλαιο
Εγγύηση στο συμβόλαιο συντήρησης: ❤️ 12 μήνες
Καθαρισμός φρεατίου αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
Έλεγχος φρεατίου με κάμερα επαγγελματική: 6978776845
Αντλήσεις υδάτων: ❤️ καλέστε
Επισκευές αποχέτευσης: ✅με ή χωρίς σκάψιμο

Δείτε στη συνέχεια τις επόμενες πληροφορίες για την πιο πλήρη ενημέρωσή σας;

---

Στη συνέχεια ακολουθούν πολύ σημαντικές υπηρεσίες που μας έχουν κάνει τη νούμερο 1 εταιρεία στην καρδιά σας!

Δείτε πώς γίνεται μία απόφραξη με υδροβολή στη συντήρηση αποχέτευσης για Δήμους ή νησιά

Με ποιον τρόπο κάνουμε αποφράξεις φρεατίων στην Αθήνα;

Το ξεβούλωμα με υδροβολή στην Αθήνα γίνεται με υψηλή πίεση νερού που βγαίνει από έναν εκτοξευτήρα που έχει ακροφύσιο ειδικά στερεωμένο σε λάστιχο νερού 20 έως 100 bar πίεση. Συνήθως ξεκινάμε από τα 20 bar, διότι υπάρχουν ακόμη πολλά απαρχαιωμένα αποχετευτικά δίκτυα σε οικοδομές πολύ παλιές και παρατημένες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΑΘΗΝΑ

Έτσι, αν μερικά τμήματα του αποχετευτικού δικτύου είναι παλαιά και βουλωμένα από την αχρησία, αυτά θα σπάσουν με πολύ υψηλή πίεση νερού. Για αυτό φροντίζουμε να κάνουμε προσεκτική αύξηση της πίεσης, μέχρι να δούμε ότι τα θραύσματα. και στερεά απόβλητα θα βγουν. Η στιγμή που θα αρχίσουν να βγαίνουν στα φρεάτια τα υλικά που είχαν φράξει το αποχετευτικό δίκτυο είναι πολύ κρίσιμη. Αν το συνεργείο τα παρατήσει γρήγορα θα ξαναβουλώσει με μαθηματική ακρίβεια.

Ποιες 6 ενέργειες απαιτούνται στο ξεβούλωμα φρεατίου αποχέτευσης;

Αφού γίνει το ξεβούλωμα - ξέφραξη με επιτυχία, πρέπει να γίνουν προσεκτικά τα επόμενα απαριθμημένα βήματα συνοπτικά:

 1. Έλεγχος ροής υδάτων στο δίκτυο σωληνώσεων.
 2. Προσεκτικός καθαρισμός από όλα τα στερεά απόβλητα που εξήχθησαν και είναι ορατά.
 3. Δοκιμή με καζανάκι τουαλέτας από κάποιον ένοικο της πολυκατοικίας ή της μονοκατοικίας.
 4. Τελικός έλεγχος παντού, ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει διαφορετική ροή νερού.
 5. Δωρεάν απολύμανση όλων, έτσι ώστε να μη γίνουν εστίες για συγκέντρωση εντόμων κατσαρίδων κα.
 6. Συμβουλές στο διαχειριστή / στη διαχειρίστρια, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να ξανακαλέσετε συνεργείο.

Βλέπετε, δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και στην τήρηση πρωτοκόλλων σε κάθε εργασία μας με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και της υγειινής ενοίκων και κατοικιδίων.

Υπάρχει άραγε ξεβούλωμα αποχέτευσης που θα σας στοιχίσει χιλιάδες ευρώ;

Ναι, αν ο "ατζαμής", που προηγουμένως επιλέξατε, δεν έδωσε σημασία και με πολύ υψηλή πίεση νερού, αλλά ανέβασε εξαρχής στα 150 bar. Προφανώς θα έχει επιτύχει στο ξεβούλωμα, αλλά θα έχει τραυματίσει τους σωλήνες. Οι ρωγμές στις σωληνώσεις, ειδικά αν είναι παλαιές, θα σας αναγκάσουν να τις αλλάξετε με κόστος τόσο σε σκαψίματα όσο και σε εργατοώρες.

Πόσο κοστίζει μία επισκευή φρεατίου αποχέτευσης;

Μία επισκευή αποχέτευσης μπορεί να σας στοιχίσει ακόμη και 2500 Ευρώ, αν δεν επιλέξετε σωστό συνεργείο. Το ίδιο ισχύει, αν προηγουμένως δεν κάνετε έρευνα αγοράς. Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε και επισκευές αποχέτευσης με πολύ χαμηλό κόστος, διότι έχουμε και υδραυλικούς στο προσωπικό μας.

Ποια είναι τα 7 πιο συνηθισμένα ερωτήματα που μας κάνετε στο τηλεφωνικό κέντρο;

 • Βούλωσε ένα σιφόνι. Είστε κοντά, πότε θα ρθείτε;
 • Γεμίσαμε βρωμόνερα στην πυλωτή και μυρίζει άσχημα. Πόση ώρα θα κάνετε ως εδώ;
 • Υπερχείλισε στην πυλωτή και χύνονται λύματα στο ισόγειο. Βρωμάει ο τόπος και περιμένουμε κόσμο.
 • Πόσο κοστίζει η συντήρηση πολυκατοικίας στην Αθήνα;
 • Πλημμυρίσαμε στο ασανσέρ. Άδειασμα λυμάτων από ασανσέρ κάνετε;
 • Για ένα φρεάτιο πόσο κάνει; Έχω 4. Συνολικά πόσο πάει;
 • Με 15 Ευρώ κάνετε απόφραξη; Το γράφετε στη σελίδα σας.

Εδώ διευκρινίζουμε ότι πρέπει να δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο, έτσι ώστε να ενημερωθείτε για το κόστος κάθε απφρακτικής υπηρεσίας!

Στη συντηρήσεις αποχέτευσης η δική μας επιχείρηση προσφέρει τα καλύτερα συμβόλαια για Δήμους και τα νησιά μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε για να δώσετε συγκεκριμένο αίτημα.

Συντηρήσεις αποχέτευσης ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Θέλετε να μας καλέστε και να λάβετε μία προσφορά ανεπανάληπτη;

Γιατί δεν δοκιμάζετε τη διάγνωση με κάμερα για το δίκτυο ομβρίων ή αποχέτευσης;

Στον Έλεγχο με κάμερα η δική μας επιχείρηση προσφέρει τις καλύτερες οικονομικές προσφορές και γίνεται πρόληψη μελλοντικών βλαβών.

Ζητήστε οικονομική προσφορά πιο κάτω στη φόρμα επικοινωνίας!

Έλεγχος αποχέτευσης με Κάμερα

Και στη διάγνωση με κάμερα στην Αθήνα ο όμιλος μας διακρίνεται.

Πολλές δακρίσεις και βραβεύσεις και στην απόφραξη αποχέτευσης

Σε κάθε απόφραξη αποχέτευσης ο όμιλος ΣΤΕΡΓΙΟΣ όχι μόνο διακρίνεται για τις υπηρεσίες του αλλά και προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Καλέστε μας για να πάρετε προσφορά γνωριμίας!

Αποφράξεις αποχέτευσης στην Αθήνα

Αποφράξεις αποχέτευσης στην Αθήνα και σε όλο το λεκανοπέδιο.
Απόφραξη φρεατίου Αθήνα 24h ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Πώς ενεργούμε στην απόφραξη φρεατίου σε όλην την Αττική;

Δείτε το άρθρο και ποιες ενέργειες γίνονται από τους τεχνικούς υδραυλικούς μας 24h.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία Απόφραξη φρεατίου φθηνά Αθήνα;

Πραγματικά η μόνη ερώτηση που κάνουν οι καταναλωτές είναι: Θα μου πείτε τιμή για Απόφραξη φρεατίου φθηνά;

Φυσικά, είναι πολύ λογικό στους καιρούς που ζούμε. Οικονομική δυσπραγία και ακόμη και αν υπάρχουν χρήματα σε ορισμένους, αυτά ξοδεύονται με φειδώ. Σε αυτό το κλίμα και εμείς σας δηλώνουμε ότι δεν έχουμε ανεβάσει τις τιμές μας.

Τι αξίζει να τονιστεί σε αυτό το σημείο;

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί το εξής: Είναι πρόδηλο ότι το κόστος μετακίνησης έχει ανέβει λόγω της τιμής του πετρελαίου σε δυσθεώρητα ύψη.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ

Παρόλα αυτά η τιμή που προσφέρουμε είναι ίδια χωρίς αύξηση από προ κρίσης εποχές. Καλέστε μας.

Ποιος ο λόγος να μας καλέσετε τώρα;

Διότι πάντα υπάρχουν προσφορές της ημέρας ή και του μήνα. Γιατί να μην ενημερωθείτε; Έτσι κι αλλιώς δωρεάν είναι. Ο σωστός καταναλωτής είναι ο ενημερωμένος καταναλωτής.

ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ;

Θα προστατέψετε την τσέπη σας, όπως λέμε το καλάθι της νοικοκυράς. Ακόμη περισσότερο θα κάνετε την τέλεια επιλογή. Συνάμα όμως θα συμβάλετε στην εξυγείανση της αγοράς στο επάγγελμα που κάνουμε.

Γιατί σε μας θα έχετε άψογα αποφρακτικά δίκτυα;

Διότι γνωρίζουμε κάθε αποχετευτικό δίκτυο σαν την παλάμη του χεριού μας είτε πρόκειται για παλαιό δίκτυο σωληνώσεων είτε σύγχρονα αποχετευτικά δίκτυα!

Ποια 3+1 πλεονεκτήματα έχετε για την υπηρεσία: Απόφραξη φρεατίου φθηνά;

Όχι μόνο στην υπηρεσία Απόφραξη φρεατίου φθηνά στην Αθήνα έχουμε σημαντικά προτερήματα ως όμιλος αποφρακτικών εταιρειών, αλλά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αποφρακτικές εργασίες.

 1. Διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία, έτσι ώστε να αφήνετε την εργασία στα καλύτερα χέρια.
 2. Αποφράζουμε όχι μόνο σωληνώσεις και δίκτυα αποχετεύσεων αλλά πρωτοστατούμε και σε όλα τα υπόλοιπα.
 3. Προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές οικονομικές προσφορές σε όλη την αγορά.
 4. Οι κριτικές στο Google my Business συνεπικουρούν σε όλα τα παραπάνω.

Πώς ενεργούμε 24h το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο στις αποφρακτικές υπηρεσίες σας;

 1. Με μέγιστο επαγγελματισμό σε κάθε αποφρακτική εργασία που ζητάτε.
 2. Έχοντας μετεκπαιδεύσει όλο το προσωπικό μας σε καινοτόμες τεχνικές οικολογικής προσέγγισης κάθε ζητήματος. Το οικολογικό αποτύπωμα πρέπει να ελαχιστοποιείται με οικολογικά υλικά που δεν βλάπτουν το περιβάλλον.
 3. Με σύγχρονα αποφρακτικά φορτηγά οχήματα τεχνολογίας EURO 6.
 4. Με μηχανολογικό τεχνολογικό εξοπλισμό και σύγχρονο αλλά και σε άριστη κατάσταση για να ξεβουλώσουμε, να αντλήσουμε ύδατα και να επισκευάσουμε σωληνώσεις.
 5. Έχουμε διασφαλίσει με τις Πιστοποιήσεις που διαθέτουμε ότι όλα θα γίνουν με τις πιο υψηλές προδιαγραφές.
 6. Με όλα τα απαραίτητα ISO προσφέρουμε τις υπηρεσίες που ονειρεύεστε!

Θέλετε τιμές για την υπηρεσία Απόφραξη φρεατίου φθηνά;

Όπως ειπώθηκε παραπάνω όλα είναι ζήτημα λεπτομερειών στην εργασία που θέλετε να μας αναθέσετε. Παράδειγμα: Άλλη ποσότητα σε κυβικά υδάτων θα αντλήσουμε από αποθήκη 10 τετραγωνικών μέτρων και άλλη ποσότητα νερού από υπόγειο 100 τετραγωνικών μέτρων. Αντίστοιχα ισχύουν για όλες τις υπηρεσίες. Ο όγκος έχει μεγάλη σημασία. Αρχίζουμε από μία ελάχιστη χρέωση σε κάθε υπηρεσία και ανάλογα με τον όγκο εργασιών διαφοροποιείται.

Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε να δούμε λεπτομέρειες και να λάβετε προσωπική προσφορά customized.

Ποιος σας υποδέχεται στο τηλεφωνικό κέντρο;

 1. Η κ. Παπαδοπούλου διευθύνει το προσωπικό στο τηλεφωνικό κέντρο.
 2. Εργαζόμαστε με προσωπικό ασφαλείας και σε Κυριακές και αργίες.
 3. Η δήλωση 24h έχει την αξία της σε μας. Η φήμη μας προηγείται

Πότε υπάρχει αυξημένη ζήτηση για την υπηρεσία: Απόφραξη φρεατίου φθηνά;

Συνήθως στις αργίες συμβαίνει αυτό και δεν είναι ότι ξαφνικά τότε όλοι ζητάνε υπηρεσίες αποφράξεων όπως και την υπηρεσία Απόφραξη φρεατίου φθηνά που σας ενδιαφέρει.

Απλά ο ανταγωνισμός κατεβάζει διακόπτες στις γιορτές. Εμείς όμως συνεχίζουμε πάντα στη διάθεσή σας!

Ποιο είναι το δικό μας σύνθημα;

Με κρύο και με βροχή ο Στέργιος είναι πάντα εκεί!

Γιατί κοιτάμε πάντα στο μέλλον 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο;

Διότι έχουμε μαχητική ομάδα με 100% επαγγελματίες τεχνικούς τόσο έμπειρους όσο και εξειδικευμένους!

Έλεγχος με κάμερα ✅60€: Δείτε μία ενδιαφέρουσα Gallery

Βοήθεια: Για να δείτε περιστατικά, όπου γίνεται έλεγχος με κάμερα, ✅με εικόνες για εύκολη πλοήγηση!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με νέες τεχνολογίες
αποφράξεις φρεατίων
apofraxeis με κάμερα
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Τι σας υποσχόμαστε με το χέρι στην καρδιά;

Να είμαστε για σας ο πιο κατάλληλος συνεργάτης σε όλες τις εργασίες όπου και να μας χρειαστείτε 24h.

Ποιες είναι οι 7 αιτίες φραξίματος που δεν πρέπει να ξεχνάμε;

 1. Ξαφνική και έντονη κακοκαιρία ή βροχόπτωση.
 2. Απαρχαιωμένες υποδομές και κατασκευές.
 3. Διαρροές στο σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης.
 4. Μη συντηρημένες οικοδομές και αποχετευτικά συστήματα.
 5. Φυσιολογική φθορά με την πάροδο του χρόνου.
 6. Συσσωρευμένα λίπη.
 7. Χαρτιά ή ✅μπάζα που πετιούνται στις αποχετεύσεις.

Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή από ✅40€

Ο καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή (τιμή μόνο 40€) αποτελεί λύση και τεχνολογικό επίτευγμα.

Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα πως για δική σας διευκόλυνση καλέστε μας και πάρτε την ✅προσωπική σας έκπτωση, ανάλογα με το πλήθος των φρεατίων.

Πού πραγματοποιούνται οι καθαρισμοί υδρορροών καθημερινά;

Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται καθημερινές επεμβάσεις. Τα είδη κτιρίων είναι πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εστιατόρια, καφετέριες, φούρνοι, σχολεία κλπ.

Πώς γίνεται κάθε αποστολή από μας;

Σας διαβεβαιώνουμε ότι σε κάθε ξεβούλωμα αξιοποιούμε διάφορες τεχνικές. Η επιλογή της προσφορότερης μεθόδου ✅γνωστοποιείται στον πελάτη ευθύς εξαρχής. Πάντα εργαζόμαστε με διαφάνεια και 100% επιτυχία σεβόμενοι τον πελάτη, το χώρο του, το περιβάλλον και την υγεία ανθρώπων και κατοικιδίων.

Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από πραγματικό περιστατικό!

Απόφραξη φρεατίου στη Γλυφάδα

Απόφραξη φρεατίου στη Γλυφάδα, ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Σε μονοκατοικία στη Γλυφάδα, μας κάλεσε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ο κος Αλέξιος Αργυρίου, και ακουγόταν απελπισμένος.

Αντιμετώπιζε πρόβλημα με το φρεάτιο απέναντι από το σπίτι του. Όταν έβρεχε βούλωνε και δημιουργούνταν μια μεγάλη λίμνη. Έτσι δεν μπορούσε να περπατήσει έξω από το σπίτι του, διότι γίνονταν...

Ποιες είναι οι 6+1 υποσχέσεις μας για Ξεβουλώματα καθαρισμούς με πιεστικό;

 1. Αποφράξεις άμεσα αλλά και σε όλη την Αττική!
 2. ✅Συνέπεια στην ώρα μας τόσο στο κέντρο όσο και σε όλο το λεκανοπέδιο.
 3. Ολοκληρωμένη φροντίδα με έμπειρο προσωπικό απόλυτα αφοσιωμένο.
 4. Με γραπτή 6μηνη εγγύηση και δωρεάν επίσκεψη (✅δεν έχει συμβεί ποτέ ως τώρα) αν και εφόσον ξαναφράξει η αποχέτευση.
 5. Τιμολόγιο ή απόδειξη και τιμή ✅15€ για καθαρισμό φρεατίου με πιεστικό στο συμβόλαιο συντήρησης με το μήνα.
 6. Εγγυημένο αποτέλεσμα 100%.
 7. ✅Λόγος τιμής εδώ και 40 συναπτά έτη!

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας για κάθε υπηρεσία απόφραξης (6 σημεία);

 1. Αναλαμβάνουμε κάθε έργο απόφραξης ακόμη και Κυριακές και αργίες με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.
 2. Στα υψηλού βαθμού δυσκολίας έργα εμείς καθαρίζουμε για σας.
 3. Κάθε συντήρηση φρεατίου ακολουθείται από δωρεάν πλύσιμο στα στόμια.
 4. Εκεί που άλλοι δεν μπορούν εμείς πρωτοστατούμε με απόλυτη ευθύνη και αφοσίωση.
 5. Η ικανοποίηση στο πρόσωπο κάθε πελάτη αποτελεί για μας ηθική επιβράβευση.
 6. Η ασφάλεια και η συνέπεια λόγων και έργων μας χαρακτηρίζει για 40 συναπτά έτη από το 1981 έως και σήμερα.

Τι σας υποσχόμαστε;

Να έχετε τον τέλειο συνεργάτη στην πολυκατοικία σας τη μεζονέτα ή το γραφείο σας ή τη βιοτεχνία σας για κάθε αποφρακτική εργασία.

Θερμές ευχαριστίες
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε όμως να καλέσετε άμεσα στον κ. Στέργιο για να ακούσει το ιδιαίτερο αίτημά σας και να σας δώσει προσωπική προσφορά.Κοιν.

2 Σχετικές Υπηρεσίες

Απόφραξη αποχέτευσης Αθήνα, Αποφράξεις αποχετεύσεων 15€

Απόφραξη αποχέτευσης Αθήνα, Αποφράξεις αποχετεύσεων 15€

Η απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα 15€ από την εταιρεία αποφράξεων αποχετεύσεων ΣΤΕΡΓΙΟΣ γίνεται οικονομικά από κορυφαίους επαγγελματίες ✅24h και τώρα.

Αντλήσεις Υδάτων Αθήνα, 60€ Άντληση Υδάτων 210.7017056

Αντλήσεις Υδάτων Αθήνα, 60€ Άντληση Υδάτων 210.7017056

Αντλήσεις Υδάτων Αθήνα: Η άντληση υδάτων με τιμές από 60€ γίνεται από κορυφαίους επαγγελματίες της αποφρακτικής εταιρείας ΣΤΕΡΓΙΟΣ 24h στο 2107017056.

Ενδιαφέροντα άρθρα για αποφρακτικές εργασίες

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Αφότου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απόφραξης με τη διάγνωση κάμερας και χρήση ριζοκοπικών εργαλείων η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας είπε...

Άντληση υδάτων

Άντληση υδάτων

Το συγκεκριμένο περιστατικό, είναι ένα πραγματικό περιστατικό άντλησης υδάτων στη Γλυφάδα ανάμεσα σε δεκάδες στην Αθήνα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Στις αποφράξεις φρεατίων στην Αθήνα η αποφρακτική εταιρεία ΣΤΕΡΓΙΟΣ έχει 24h το 24 ωρο οικονομικά και με εγγύηση 100% αποτελεσματικότητα τιμές ανταγωνιστικές. Επιπλέον, η απόφραξη φρεατίου με εμπειροπόλεμο προσωπικό με επαγγελματίες θα γίνει σε ελάχιστο χρόνο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με τη γραπτή εγγύηση αποφρακτικών υπηρεσιών μας θα έχετε και δωρεάν συμβουλές για να μην επαναληφθεί ένα ατύχημα στο άμεσο μέλλον. Με έμπειρους τεχνικούς υδραυλικούς είμαστε δίπλα σας 24h το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο Κυριακές και αργίες.

Μερικές φορές η απόφραξη φρεατίου στην Αθήνα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη. Στην εταιρεία ΣΤΕΡΓΙΟΣ με 100% επαγγελματίες στις υδραυλικές αποκαταστάσεις ζημιών θα μείνετε ικανοποιημένοι στον απόλυτο βαθμό. Η σωστή εκτίμηση της ζημιάς και η άρτια οργανωτική δομή της εταιρείας μας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή έκβαση κάθε αποστολής. Μόνο έτσι θα πέσει το κόστος αποφράξεων φρεατίων στο ελάχιστο δυνατό προς όφελος του πελάτη. Καλέστε μας τώρα!

Όπως στις αποφράξεις έτσι και στον καθαρισμό υδρορροών ή στη συντήρηση αποχέτευσης οι επαγγελματίες μας κάνουν τη διαφορά και εξηγούμε: ✅Έχει ενδιαφέρον ότι στους μεγάλους Δήμους έχουμε αναλάβει τη ✅συντήρηση φρεατίων, σχολείων κα, όπως: Ηλιούπολη, Υμηττό, Περιστέρι με έδρα Κύπρου 12, Παγκράτι, Κορωπί αλλά και νησιά όπως: Ικαρία, Ύδρα κα. Αξίζει να επισημανθεί ότι σε όλη την Αττική πλεονεκτούμε σημαντικά για τους επόμενους συνοπτικά λόγους: ✅ Δεν μεταβάλλεται η τιμή από το τηλεφωνικό κέντρο έως την άφιξη στο χώρο επέμβασης του συνεργείου μας. ✅ Εξυπακούεται ότι ο πελάτης έχει περιγράψει σωστά τη βλάβη στο αποχετευτικό δίκτυο και το συνεργείο έχει ενημερωθεί σωστά.

Για απόφραξη φρεατίων αλλά και άντληση υδάτων ή συντήρηση αποχέτευσης στην Αθήνα με το μήνα κάθε τιμή απόφραξης προσαρμόστηκε προς τα κάτω. Οι τιμές μας γενικά αναπροσαρμόστηκαν λόγω κρίσης. Αρκεί να δείτε πιο πάνω στο παρόν άρθρο τις αξιολογότατες προσφορές του μήνα αλλά και τον τιμοκατάλογό μας. Παράλληλα όμως η ποιότητα παρέμεινε υψηλή με την αγορά και εισαγωγή νέων οχημάτων από Γερμανία με αρκετά ακόμη στην παραλαβή. Πάντα φροντίζουμε να έχουμε τεχνολογία αιχμής και να προσέχουμε τους πελάτες μας εδώ και 40 και πλέον έτη. Με τεράστια εμπειρία από το 1981 σας προσφέρουμε υπηρεσίες αποφράξεων όπως: έλεγχο και διάγνωση με κάμερα (μικροκάμερα), Κοπή ριζών που έχουν εισχωρήσει σε δίκτυο σωληνώσεων, απεντόμωση, απολύμανση, καθαρισμό βιολογικού σε νησιά. Τέλος υπεροτονίζουμε για άλλη μία φορά την οικονομική πολιτική μας: Βλέπετε ότι σε περιβάλλον ακρίβειας με τρομερά έξοδα κίνησης αποτελεί ζωτικής σημασίας παράγοντα επιβίωσης.

Η πανδημία του Covid-19 έφερε τα μέτρα και το σχέδιο Χ.Α.Μ.! ✅Τι σημαίνει σχέδιο X.A.M.;✅Αυτά είναι τα αρχικά του σχεδίου του Υπουργείου Υγείας: Πλένουμε τα Χέρια, Κρατάμε Αποστάσεις και Φοράμε Μάσκα.✅1. Η χρήση μάσκας εξυπακούεται από όλο το προσωπικό μας.✅2. Ακόμη και στο τηλεφωνικό κέντρο μας τηρούνται οι προληπτικές αποστάσεις.✅3. Συνεχώς διενεργούνται rapid test, για τη μέγιστη ασφάλεια όλων μας.✅4. Η απολύμανση όλων των επιφανειών και του εξοπλισμού είναι φαινόμενο συνεχές στην καθημερινότητά μας! Γενικά τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όχι μόνο για Covid-19 αλλά και για την προστασία όλων γενικότερα. Η καθολική υγεία είναι υπόθεση που μας αφορά όλους ως κοινωνία.

Ο χρόνος άφιξης μίας αποφρακτικής εταιρείας στην Αθήνα ή σε οποιαδήποτε περιοχή ζητάει ένας πελάτης είναι σημαντικός παράγοντας επιλογής. Στην ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ πάντα νοιαζόμαστε τον πελάτη. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του. Είναι έτσι η δομή της εταιρείας μας, που ο χρόνος απόκρισης μπορεί να πέσει και κάτω από ✅15 λεπτά. Διαθέτουμε πάρα πολλά συνεργεία, έτσι ώστε η επεμβάσεις μας για ξεβουλώματα κοπή ριζών ή αντλήσεις υδάτων κλπ να γίνεται σε χρόνο dt. Δοκιμάστε να μας καλέσετε και θα καταλάβετε ότι η εμπειρία μιλάει από μόνη της.

Ξεβούλωμα σιφωνιού.✅Ξεμπλοκάρισμα του δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων τόσο κάθετων όσο και οριζόντιων σωληνώσεων περιλαμβανομένων βεραντών. Απόφραξη νιπτήρα ξεβούλωμα νεροχύτη. ✅Άδειασμα και εκκένωση μικρού βόθρου μιας πολυκατοικίας.✅Αντλήσεις υδάτων που αφορούν από μία αποθήκη, έναν επαγγελματικό χώρο ή ένα κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας.✅Με ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα κόβουμε τις ρίζες που έχουν εισχωρήσει και φράξει τις σωληνώσεις.✅Κάνουμε ✅απολύμανση φρεατίων αλλά και γενική απολύμανση με επίσημη άδεια. Στο τέλος κάθε απεντόμωσης ή απολύμανσης δίδεται πιστοποιητικό σε κάθε πελάτη.✅Προβαίνουμε και σε ✅μυοκτονίες τρωκτικών (αρουραίων ή ποντικών) με άοσμα υλικά και οικολογικά με ειδικές παγίδες.

1.Ηλεκτροκίνητες ατσαλίνες απόφραξης για αποχετεύσεις ✅κάθε διαμέτρου. 2.Μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού με εύκαμπτο λάστιχο.3.Πιεστικά μηχανήματα υδροβολής. 4.Ειδικά βυτία μεταφοράς λυμάτων σε δίκτυα που δεν συνδέονται με την ΕΥΔΑΠ. 5.Σύγχρονες αντλίες λυμάτων και όμβριων υδάτων με δυνατότητα να φτάνουν σε μεγάλο βάθος. 6.Διαγνωστικές κάμερες με εύκαμπτο άξονα για τον εντοπισμό και απεικόνιση κάθε ζημιάς.

Δείτε μία σειρά πλεονεκτήματα στις αποφρακτικές υπηρεσίες μας για να να προτιμήσετε τη δική μας εταιρεία στις ανάγκες σας. Τέτοιες είναι ξεβουλώματα, συντηρήσεις, απεμπλοκές υδρορροών κα.: ✅Υψηλός Επαγγελματισμός όλων των υπαλλήλων. ✅Ταχύτητα επεμβάσεων. ✅Άριστος λόγος ποιότητας/κόστους. ✅Ειλικρίνεια από το τηλεφωνικό κέντρο μέχρι την ολοκλήρωση της επέμβασης και την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου. ✅Ανταγωνιστικές τιμές μεταξύ όλων των αποφρακτικών εταιρειών. ✅ISO 9001:9015 και επιπλέον κανόνες από την επιχείρηση ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ. Γενικότερα τονίζουμε ότι ως όμιλος αποφρακτικών εταιρειών με συγκεκριμένη εξειδίκευση η καθεμία φροντίζουμε για την οικονομική κάλυψη όλων των αναγκών.

Γενικά οι αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αθήνα αλλά και οπουδήποτε στην Αττική αντιμετωπίζονται από το κοντινότερο σε αναμονή συνεργείο μας. Εκτός από την αποφρακτική εταιρεία ΣΤΕΡΓΙΟΣ υπάρχει μία σειρά από εταιρείες στον ίδιο όμιλο με ειδικά πλεονεκτήματα. Δεν είναι αμελητέο το γεγονός ότι κάθε ενέργειά μας ελέγχεται στα πλαίσια Πιστοποίησης ISO 9001:2015. Ο χρόνος ολοκλήρωσης σε ένα ξεμπλοκάρισμα αποχέτευσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Βεβαίως, αν και εφόσον επιτρέπεται η χρήση υδροβολής, ο χρόνος είναι το πολύ 10 λεπτά, εκτός απλό εξαιρετικές περιπτώσεις συνδυαστικών εργασιών.

Η τιμή απόφραξης λεκάνης στην Αθήνα όπως και σε ❤️ κάθε περιοχή στην Αττική είναι 45 Ευρώ με οικολογικές τεχνικές και τεράστια εμπειρία. Προσέξτε ✅ στην τιμή των 20 Ευρώ που ακούτε ή στο κόστος 30 Ευρώ μόνο. Φεύγουν και αφήνουν πίσω τους κακοτεχνίες και μετά δεν σηκώνουν το τηλέφωνο. Υπάρχουν περιπτώσεις που λύνεται προσωρινά το πρόβλημα, διότι το πλαστικό από τα αρωματικά λεκάνης έφυγε πιο κάτω στην κάθετη στήλη αποχέτευσης. Μετά από λίγα τραβήγματα στο καζανάκι ξαναγεμίζει η λεκάνη νερό και υπερχειλίζει. Χρειάζεται να είναι γνώστης κάποιος του επαγγέλματος, αλλιώς θα ήμασταν όλοι αποφραξάδες.

Η τιμή απόφραξης για καθαρισμό αποχέτευσης με πιεστικό είναι 40 Ευρώ. Πολλοί δίνουν ένα κόστος των 30 Ευρώ και όταν φτάνουν εκεί αρχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τα εξής: Είναι περισσότερα φρεάτια, εμείς είχαμε πει τιμή για 1 μόνο, διαβάστε κύριε την ιστοσελίδα, λέει από. Για να μην πέσετε σε τέτοια αδιέξοδη κατάσταση καλό είναι να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο και να ζητήσετε ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ οικονομική ΠΡΟΣΦΟΡΑ απόφραξης αποχέτευσης.

Το κόστος για απόφραξη σιφονιού με οριστικό ξεβούλωμα νιπτήρα είναι μόνο 45 Ευρώ λόγω τιμής και εξηγούμε: Στο σιφόνι στη κουζίνα συνήθως η εργασία είναι αρκετή. Οποιαδήποτε νοικοκυρά θα έχει δοκιμάσει πριν να επιλύσει το πρόβλημα με μαγειρική σόδα ή με κόκα κόλα ή άλλα χημικά. Για να καλέσει σε απόγνωση συνεργείο καθαρισμού σημαίνει ότι έχει γίνει αρκετή συσσώρευση από λίπη στις σωληνώσεις. Για σωστή δουλειά με εγγύηση να μην ξαναβουλώσει για 6 μήνες τουλάχιστον το κόστος είναι λογικό. Αν τώρα το σιφώνι είναι στο μπάνιο, τότε επειδή ακριβώς είναι ενιαίο το υδραυλικό σύστημα χρειάζεται ενιαία αντιμετώπιση. Η πιο τίμια και οικονομική τιμή για ξεβούλωμα σιφονιού μπάνιου στην Αθήνα είναι στα 45 Ευρώ και περιλαμβάνει: Απεμπλοκή σιφονιού + μπανιέρας και νιπτήρα μπάνιου.

15 ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Χρειαστήκαμε άντληση υδάτων σε διαμέρισμα στο Παγκράτι. Ήρθαν🙏 αμέσως και τελικά οι τεχνικοί της αποφρακτικής εταιρείας είδαν στο φρεάτιο του ασανσέρ λύματα επειδή είχε βουλώσει το κεντρικό φρεάτιο της πολυκατοικίας. Συνολικά μας χρέωσαν 100ευρώ. Λογική τιμή. 👍Ευχαριστούμε παιδιά.

Zoi Kark

Google Review

Επιχείρηση με όλες τις υπηρεσίες για αποφράξεις στο Περιστέρι και Αιγάλεω γενικότερα στην Αθήνα και όλη την Αττική, όπως: απόφραξη υδρορροών μπαλκονιού σχάρας μπάνιου λεκάνης τουαλέτας και όλα τα τμήματα του αποχετευτικού δικτύου.

Chris Mandrakis

Τοπικός οδηγός Google Review

Ευχαριστώ πολύ τους τεχνικούς της αποφρακτικής εταιρείας του κυρίου Στέργιου για την άμεση απόφραξη αποχέτευσης στην πολυκατοικία μας στο Κολωνάκι στην οδό Ραβινέ 17. Οι άνθρωποι είναι άριστοι επαγγελματίες. Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Eirini Zeza

Google Review

Τα παιδιά είναι πραγματικά επαγγελματίες κα γνώστες του αντικειμένου, τα σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία τους κάνουν να ξεχωρίζουν σε σχέση με άλλες εταιρείες - βιντεοσκόπηση, πιεστικά και άλλα. Το άλλο που πρόσεξα είναι η ευγένεια, όπως του γραφείου έτσι και του συνεργείου, και το πιο σημαντικό οι τιμές που χρεώνουν, η εργασία που κάνουν αξίζει κάθε σεντς που πληρώνεις . Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Elena Usmanova

Google Review

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με το προσωπικό της εταιρίας. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ο επαγγελματισμός ειδικά τις καταστάσεις που βιώνουμε με τον κορονοϊό. Τα μέτρα προστασίας από το προσωπικό είναι τέλεια. Δεν χρειάστηκε να τους κατατοπίσω σε τίποτα. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Rania Giamakidou

Google Review

Άριστες αποφράξεις σε ταχύτητα και ολοκλήρωση εργασιών χωρίς καθυστερήσεις. Απορώ που κάνουν κάποιοι αρνητική αξιολόηγηση χωρίς να γράφουν τίποτα. Είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία. Ελπίζω κάποια στιγμή η Google να διαγράψει αξιολογήσεις χωρίς σχόλια.

Chris Webseospecialist

Τοπικός οδηγός Google Review

Πραγματικά ευχαριστώ 👍την εταιρεία αποφράξεων στο Βύρωνα για την ταχύτητα εξυπηρέτησης και την απομάκρυνση όλων των υλικών στο τέλος. Οι υπάλληλοι άφησαν το χώρο πεντακάθαρο. 🙏Στην απόδειξη γράφει ότι η αποφρακτική εταιρεία διαθέτει και ISO9001:9015.

Manolis Pantinakis

Τοπικός οδηγός Google Review

Άριστοι επαγγελματίες, ανταποκρίθηκαν γρήγορα και αποτελεσματικά μέσα στο βράδυ με δύσκολες καιρικές συνθήκες για απόφραξη πολυκατοικίας χωρίς να χρεώσουν κάτι παραπάνω από αυτό που είχε συμφωνηθεί.

Anastasia Zerv

Google Review

Καλή ποιότητα και εξαιρετικοί στην δουλειά τους. Μου λύσαμε το πρόβλημα άμεσα και οικονομικά. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα .

Ιουλία Μπέζπαλα

Google Review

Πολύ σοβαρή εταιρεία με επαγγελματισμό. Ήρθαν στο κτίριο στην οδό Σταδίου 61 και με ένα πιεστικό καθάρισαν σε 25 λεπτά μόνο. Χρέωση κανονική με απόδειξη. Ευχαριστούμε.

Αννα Μαρία Καζάκη

Google Review

Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Λύθηκε το πρόβλημα μου άμεσα και οικονομικά. Οι τεχνικοί ευγενικότατοι και πρόθυμοι. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Γιώργος Στέργιος

Google Review

Μπράβο πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστούμε

Christina Ka

Τοπικός οδηγός Google Review

Cavdis group22

Τοπικός οδηγός Google Review

Emmanouela Papadopoulou

Google Review

MARIA ANDREADOU

Google Review

425000

ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

2097

ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

577000

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑΤΑ

985000

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΧΑΡΤΗΣ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

 • Δευτέρα 00:00 - 23:59
 • Τρίτη 00:00 - 23:59
 • Τετάρτη 00:00 - 23:59
 • Πέμπτη 00:00 - 23:59
 • Παρασκευή 00:00 - 23:59
 • Σάββατο 00:00 - 23:59
 • Κυριακή 00:00 - 23:59