ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Πάντα εγκαίρως από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ στις καλύτερες τιμές απόφραξης της αγοράς. Για απόφραξη Πειραιά 2104537777.

Αποφράξεις Πειραιά

Αποφράξεις στον Πειραιά υπεύθυνα και 100% αποτελεσματικά. Υπηρεσίες απόφραξης αποχέτευσης Πειραιά από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, που δραστηριοποιείται:

 • στις αποφράξεις αποχετεύσεων – σωληνώσεων και
 • στους καθαρισμούς στερεών λυμάτων.

Επίσης, αναλαμβάνουμε και μηνιαία συμβόλαια σε παντός τύπου οικοδομήματα. Εκτός από το κέντρο Πειραιά και τους όμορους δήμους υποστηρίζουμε όλη την Αττική με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, πιστοποίηση ISO, και γραπτή εγγύηση αποτελέσματος.

Αποφρλαξεις Πειραιά

Αποφράξεις Πειραιάς υπεύθυνα με υψηλό αίσθημα ευθύνης

Για αποφράξεις Πειραιάς διαθέτουμε έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό με άριστες γνώσεις και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα, ώστε να αναλάβουμε πλήρως και αποτελεσματικά την κάλυψη των αναγκών σας.

Αναλαμβάνουμε επίσης με σύνθετα αποφρακτικά και βυτία πολλαπλών χρήσεων για καθαρισμό, πλύσιμο και άντληση στερεών λυμάτων από αντλιοστάσια, μεγάλα φρεάτια και στεγανούς βόθρους.

Για αυτό οι αποφράξεις γίνονται:

 1. γρήγορα,
 2. αθόρυβα,
 3. άοσμα,
 4. καθαρά,
 5. δείχνοντας σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο.

Αποφράξεις σε όλο τον Πειραιά από την εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ πρωτοστατεί στις αποφράξεις Πειραιά. Τα βυτία μας είναι εξοπλισμένα με ειδικές αντλίες κενού και πίεσης, οι οποίες εμποδίζουν τη διάχυση των δυσάρεστων οσμών. Έτσι εγγυώμαστε αποτελεσματικές αποφράξεις αποχετεύσεων – σωληνώσεων.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη εκεί που δεν μπορούν οι άλλοι (με εμπειρία από το 1983), την άντληση υδάτων από μεγάλα βάθη, την απόφραξη του αποχετευτικούς σας δικτύου, εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, καθ`όλη την διάρκεια του έτους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ

Στην εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ - ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΗΣ προσπαθούμε πάντα να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές.

Διαθέτουμε στόλο με αποφρακτικά αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία είναι σε ετοιμότητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής για να φτάνουμε κοντά σας άμεσα σε ταχύτατους χρόνους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΕΝΤΡΟΗ πολύχρονη εμπειρία μας από το 1983, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αποτελούν εγγύηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, που προσφέρουμε.

Πράγματι, το αποτέλεσμα των εργασιών σε ό,τι αφορά στις αποφράξεις αποχευτεύσεων – σωληνώσεων και στους καθαρισμούς στερεών λυμάτων θα σας εντυπωσιάσει.

Υδροβολή

Εδώ στην Αποφράξεις ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες αποχέτευσης εξασφαλίζοντας ότι έχουμε μια λύση για κάθε σας πρόβλημα.

Ακόμη, προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού όλων των τύπων αποχετεύσεων με χρήση υδροβολής, (υψηλής πίεσης νερού), και οικονομικά σε όλη την Αττική.

Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή

Η υδροβολή αποτελεί μία από τις ταχύτερες λύσεις, με τη χρήση υψηλής πίεσης νερού, για την αφαίρεση αποβλήτων και την απεμπλοκή κάθε είδους φραξίματος.

Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή

Πού πραγματοποιούνται οι αποφράξεις στον Πειραιά;

Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλον τον Πειραιά αποφράξεις σε:

 • πολυκατοικίες,
 • μονοκατοικίες,
 • εστιατόρια,
 • καφετέριες,
 • φούρνους,
 • σχολεία.

Ακόμη διενεργείται πολύ εξειδικευμένη και σχεδόν απαρατήρητη επέμβαση σε:

 • ξενοδοχεία,
 • χώρους μαζικής εστίασης,
 • βιοτεχνίες παραγωγής τροφίμων,
 • στάβλους,
 • δημόσιους χώρους, κ.α.

Πώς γίνεται κάθε απόφραξη στον Πειραιά από μας;

Κάθε απόφραξη στον Πειραιά διενεργείται από εμάς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τη μελέτη του κάθε χώρου και της κάθε περίπτωσης χωριστά.Επιλέγεται κάθε φορά η κατάλληλη μέθοδος με 100% αποτελεσματικότητα.

Οι υποσχέσεις μας στις αποφράξεις Πειραιάς

 • Στην ώρα μας
 • Άμεσες αποφράξεις Πειραιάς αλλά και σε όλη την Αττική!
 • Ολοκληρωμένη φροντίδα – με γραπτή εγγύηση και αποτέλεσμα 100%!
 • Συνέπεια στις αποφράξεις Πειραιάς!

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΡΕΝΤΗ, 2104537777

ΑΜΦΙΑΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΜΦΙΑΛΗ, 2104537777

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, 2104537777

ΚΑΜΙΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΝΙΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΜΙΝΙΑ, ΤΙΜΕΣ

ΚΑΣΤΕΛΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΣΤΕΛΛΑ, 210 544.44.44

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, 2104537777

ΚΟΚΚΙΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΟΚΚΙΝΙΑ, 210 544.44.44

Κορυδαλλός

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ΤΙΜΕΣ

ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟ, 210 544.44.44

ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, ΤΙΜΕΣ

ΝΙΚΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΚΑΙΑ, 210 544.44.44

ΠΕΡΑΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΕΡΑΜΑ, ΤΙΜΕΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ, ΑΠΟ 15 €

ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, 210 544.44.44

ΣΧΙΣΤΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΧΙΣΤΟ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΧΙΣΤΟ, ΤΙΜΕΣ

ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ, 210 544.44.44

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ακολουθούν σειρά από σχόλια πελατών μας με αξιολογήσεις υπηρεσιών αποφράξεων.

Πραγματικά ήμουν σε ανάγκη, διότι είχαμε Κυριακή παραμονές Πρωτοχρονιάς απογραφή. Η καταιγίδα στο κέντρο της Αθήνας θα κατέστρεφε όλο το εμπόρευμα. Οι μόνοι ήταν, που μου είπαν και τιμή εξαρχής για άντληση υδάτων. Ευχαριστώ παιδιά!

Christin Papatheodorou Client
Christin Papatheodorou

Τα παιδιά της ΗΡΑΚΛΗΣ SERVICES πραγματικά ξέρουν το αντικείμενό τους. Η απόφραξη τελείωσε σε χρόνο μηδέν και το κόστος πολύ μικρό. Μας εξήγησαν πως έχουν πολλά συνεργεία και ο χρόνος άφιξης ελαχιστοποιείται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Πελάτης αποφράξεων 2
ΕΛΕΝΗ Φ.

Έχουμε καθαριστήριο στην Αθήνα και χρειαστήκαμε άμεση απόφραξη. Οι μόνοι που μας υποσχέθηκαν χρόνο άφιξης ένα τέταρτο ήταν από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ. Επαγγελματίες με την πραγματική έννοια του όρου. Ευχαριστούμε παιδιά.

Πελάτης αποφράξεων 3
ΙΩΑΝΝΑ Π.

Στην πολυκατοικίας μας στο Περιστέρι είχαμε πάντα προβλήματα με την προηγούμενη εταιρεία. Από όταν ξεκινήσαμε με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ έπαψαν οι κρυφές χρεώσεις τις Κυριακές, διότι περνάνε περιοδικά και κάνουν έλεγχο στα φρεάτια με ελάχιστο κόστος.

Πελάτης αποφράξεων 4
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β.

Η τιμή απόφραξης που μας προτάθηκε ήταν η καλύτερη της αγοράς. Και μάλιστα μετά την άψογη συμπεριφορά αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε συμβόλαιο υποστήριξης για την εταιρεία μας με το μήνα. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την εταιρεία ΗΡΑΚΛΗΣ.

Πελάτης αποφράξεων 5
ΘΩΜΑΣ Σ.

Καλέσαμε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ και μείναμε έκπληκτοι. Κανένας έως τώρα δεν μας είχε δώσει να συμπληρώσουμε δελτίο ικανοποίησης πελάτη. Εύγε. Με αυτή την εξυπηρέτηση και χαμηλή τιμή ξεκινήσαμε συμβόλαιο υποστήριξης της πολυκατοικίας μας.

Πελάτης αποφράξεων 1
ΧΡΗΣΤΟΣ Β.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ