Απεντομώσεις:

Με τον όρο απεντόμωση εννοούμε την καταπολέμηση και τον έλεγχο όλων των επιβλαβή εντόμων, τα οποία δημιουργούν εστίες μόλυνσης και εγκυμονούν κινδύνους στην υγεία και το περιβάλλον. Ο σχεδιασμός ενός πλάνου καταπολέμησής τους γίνεται σε τρείς φάσεις.

  • Ταυτοποίηση και παρακολούθηση.
  • Επιθεώρηση και εντοπισμός των εστιών αναπαραγωγής και ανάπτυξης.
  • Επέμβαση με την κατάλληλότερη μέθοδο εξόντωσης.

Οι απεντομώσεις πραγματοποιούνται από ειδικούς επιστήμονες με πληθώρα τεχνικών και εντομοκτόνα ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα.

Μυοκτονίες:

Μυοκτονία ονομάζεται η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικών όπως είναι τα ποντίκια και οι αρουραίοι. Η πρόληψη και η αντιμετώπισή τους καθίσταται αναγκαία καθώς είναι φορείς μικροοργανισμών τα οποία μολύνουν  τα τρόφιμα και το περιβάλλον με τα περιττώματά τους. Καταστρέφουν τρόφιμα και δημιουργούν ζημιές στις καλωδιώσεις.

Αν νομίζετε ότι αντιμετωπίζεται πρόβλημα με ποντίκια και αρουραίους, επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε κοντά σας για να καταστρώσουμε ένα πλάνο εξόντωσής τους.

απολυμάνσεις-απεντομώσεις-μυοκτονίες

Απολυμάνσεις:

Απολύμανση είναι η διαδικασία κατα την οποία καταστρέφονται οι παθογόνοι μικροοργανισμοί με χημικά σκευάσματα και μή,σε επαγγελματικούς, οικιακούς και δημόσιους χώρους.

Η απολύμανση προτείνεται να πραγματοποιείται έπειτα απο εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας καθώς υπάρχει η πιθανότητα να έχουν μείνει ακαθαρσίες απο τρωκτικά και έντομα σε επιφάνειες που είναι επικίνδυνα για την υγεία.

Οι απολυμάνσεις εφαρμόζονται κυρίως με:

Ειδικά σκευάσματα απολύμανσης:

Τα φάρμακα αυτά, χρησιμοποιούνται κυρίως για την απομάκρυνσης της δυσοσμίας που προκαλείται από τα βακτήρια και τους μύκητες που υπάρχουν στον χώρο.

Νεφελοψεκασμούς:

Ο νεφελοψεκασμός πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα το οποίο απελευθερώνει στον αέρα το απολυμαντικό υγρό σε μορφή νέφους και εισχωρεί και στην πιό μικρή σχισμή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μήν διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο και θα δώσουμε απάντηση σε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.