Η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ» είναι μια μεγάλη και σύγχρονη ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ επιχείρηση που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα για αποφράξεις παντός τύπου ✅24h.

Τιμοκατάλογος αποφράξεων: Φθηνές τιμές!

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος
Απόφραξη φρεατίου πιεστικό: 40€
Αποφρακτικές υπηρεσίες από: 45€
Καθαρισμός αποχέτευσης συμβόλαιο: 15€
Έλεγχος με κάμερα: 60€
Απόφραξη μπανιέρας: 30€
Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 30€
Απόφραξη λεκάνης Αθήνα: 45€
Καθαρισμός φρεατίων/σχάρα δήμων: 10€
Απόφραξη αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
Απολυμάνσεις διαμερισμάτων: 20€
Απολυμάνσεις πολυκατοικιών: 40€
Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης: 40€
Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης: 15€

Άριστες τιμές αποφράξεων

Ξαναδείτε τις ✅τιμές μας και καλέστε για προσωπική οικονομική προσφορά γνωριμίας!

τιμοκατάλογος αποφράξεων Αθήνα φθηνά
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Η εταιρεία Stergios Vasileios SA σπάει τις τιμές και αυτόν το μήνα!
Αποφράξεις Ηρακλής στην Αθήνα και όλη την Αττική
Αποφράξεις Ηρακλής στην Αθήνα και όλη την Αττική

Σχετικά με την Εταιρεία - Ποιοι είμαστε

Η Αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις ✅ΗΡΑΚΛΗΣ είναι η καλύτερη στην Αττική και γενικά όλων των περιοχών της Αθήνας. Πράγματι, γνωρίζοντας ότι τα αποχετευτικά συστήματα είναι ✅πολύπλοκα συστήματα μηχανικής, αυτά απαιτούν συνεχή παρακολούθηση και συντήρηση. Έτσι η εταιρεία μας εργάζεται για την αποδοτικότερη λειτουργία των αποχετευτικών συστημάτων.

Αποφράξεις με ✅μεράκι και προσήλωση προσωπικού και διοίκησης

Αποφράξεις με μεράκι
Αποφράξεις με μεράκι

Στις αποφράξεις συναντούμε πάρα πολλές διαφορετικές καταστάσεις και αντιμετωπίζουμε με προσήλωση κάθε περιστατικό. Ας δούμε ποιά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά:

 1. Το κύριο πρόβλημα των αγωγών είναι η συσσώρευση των ✅βιομηχανικών και οικιακών αποβλήτων. Αυτό μειώνει την απόδοση τους και βοηθάει στον σχηματισμό ακαθαρσιών και ✅λιπών με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι απρογραμμάτιστες επισκέψεις καθαρισμού.
 2. Ο έγκαιρος καθαρισμός των σωλήνων είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθούν σε σωστή λειτουργία. Για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των αγωγών θα πρέπει να πραγματοποιείται καθαρισμός, σε συστηματική βάση.
 3. Οι ειδικοί μας στο ✅συντομότερο χρονικό διάστημα, ανά πάσα στιγμή της ημέρας και ώρας που εξυπηρετεί τον πελάτη (συμπεριλαμβανομένων των αργιών και των διακοπών) σπεύδουν για να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Γιατί χρήση ✅προηγμένης τεχνολογίας στις αποφράξεις;

Η χρήση της προηγμένης τεχνολογίας στις αποφράξεις, τα σύγχρονα αυτόνομα μηχανήματα και εξοπλισμός, η εκτεταμένη πρακτική εμπειρία των επαγγελματιών μας, προσφέρουν ένα ✅ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Αυτό επιτρέπει την επίλυση προβλημάτων οποιασδήποτε πολυπλοκότητας το συντομότερο δυνατό.

Χρήση προηγμένης τεχνολογίας στις αποφράξεις
Χρήση προηγμένης τεχνολογίας στις αποφράξεις

Ποιοί είναι οι στόχοι της Αποφρακτικής εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ;

 • Κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε στη συντήρηση και στη λειτουργία των αποχετευτικών αγωγών σας, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελεσματικότητας 100%.
 • Ο κύριος στόχος της εταιρείας μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι μια ✅ολοκληρωμένη προσέγγιση για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του συστήματος.
 • Στρατηγικό συμφέρον μας είναι η μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες.

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που στις αποφράξεις είμαστε εταιρεία ηγέτης;

 • Το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 • Η ✅αποτελεσματικότητα.
 • Η αξιοπιστία.
 • Η ποιότητα της εργασίας.
 • Ο ✅σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός.
 • Η ολοκληρωμένη προσέγγιση.
 • Οι αμοιβαίοι ✅επωφελείς όροι εργασίας.
 • Ο επαγγελματισμός του προσωπικού.

Όλα αυτά τα στοιχεία μας επέτρεψαν να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη πολλών πελατών, ώστε η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ να είναι ηγέτης στο χώρο.

Τιμές και κόστη στις Αποφράξεις με γνώμονα το ✅συμφέρον του πελάτη

Σε ό,τι αφορά το κόστος έχουμε διαμορφώσει την καλύτερη τιμολογιακή πολιτική, ώστε οι τιμές στις αποφράξεις να είναι οι καλύτερες στην αγορά. Πάντα πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν και την αποτελεσματικότητα. Έτσι, αν έρθει ένα συνεργείο ✅χωρίς άδεια λειτουργίας με εξευτελιστικές τιμές, τότε είναι και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας η παροχή υπηρεσίας του. Εσάς όμως σας ενδιαφέρει να γίνει σωστή προσέγγιση του προβλήματος ευθύς εξαρχής, ώστε να αποφύγετε περιττές δαπάνες και έξοδα σε δεύτερες επισκέψεις.

✅Αξίζει να τονιστεί ότι στην εταιρεία μας φροντίζουμε πάντα να ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας από την αρχή στην πρώτη μας επίσκεψη. Συμβουλεύουμε μάλιστα κάθε πελάτη, ώστε να λειτουργεί το αποχετευτικό του δίκτυο με φιλικότητα προς το περιβάλλον και με κοινωνική συνείδηση.

Η εταιρεία μας για το περιβάλλον

Προέχει κάθε εταιρεία σήμερα να έχει περιβαλλοντική συνείδηση στο σύνολο του προσωπικού της. Ο κόσμος συνέχεια μικραίνει καθώς οι ταχύτητα κάλυψης αποστάσεων μεγαλώνει και η οικιστική ανάπτυξη ολοένα μεγαλώνει.

Αποφράξεις με χρήση κάμερας
Αποφράξεις με χρήση κάμερας

Συνεπώς οφείλουμε να σκεπτόμαστε και να εργοζόμαστε με γνώμονα την υγεία όλων, των παιδιών μας και του μέλλοντος αυτού του πλανήτη. Έτσι και η εταιρεία μας φροντίζει με χρήση οικολογικών υλικών, όπως είναι βιοδιασπώμενα υλικά, και μεθόδων όπως είναι η υδροβολή να πρωτοστατεί και σε αυτόν τον τομέα.

Στους πελάτες μας πόσοι συγκαταλέγονται;

Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται περισσότερες από ✅500 επιχειρήσεις και οργανισμοί, καθώς και περισσότεροι από 30 δήμοι στην Αττική.

Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στη παροχή υπηρεσιών αποχέτευσης, επεκτείνει δυναμικά την παρουσία της στα νέα εταιρικά τμήματα της αγοράς. Επιπλέον παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πάντα προσπαθούμε να πληρούμε τις υψηλότερες απαιτήσεις στον κλάδο.

Συχνές Ερωτήσεις - F.A.Q. (Frequently Asked Questions)

Ακολουθούν οι πιο συχνές ερωτήσεις F.A.Q. (Frequently Asked Questions) με σύντομες απαντήσεις, ώστε να πάρετε πολύτιμες πληροφορίες από τον οδηγό αγοράς στις αποφράξεις γενικότερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - Γιατί μας προτιμάτε;

Στην εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ ✅ΗΡΑΚΛΗΣ SERVICES προσπαθούμε πάντα να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές.

Εξάλλου διαθέτουμε στόλο με αποφρακτικά αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία είναι σε ετοιμότητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Έτσι φτάνουμε κοντά σας άμεσα σε ταχύτατους χρόνους.

Η πολύχρονη εμπειρία μας από το 1983, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το ✅άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αποτελούν εγγύηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, που προσφέρουμε. Πράγματι, το αποτέλεσμα των εργασιών σε ό,τι αφορά τόσο στις αποφράξεις αποχευτεύσεων και σωληνώσεων όσο και στους καθαρισμούς στερεών λυμάτων θα σας εντυπωσιάσει.

Αποφράξεις Αθήνα – ποιές είναι οι υποσχέσεις μας;

 • Αποφράξεις Αθήνα άμεσα αλλά και σε όλη την Αττική!
 • Συνέπεια στην ώρα μας.
 • Ολοκληρωμένη φροντίδα.
 • Με γραπτή εγγύηση.
 • Τιμολόγιο ή απόδειξη.
 • Εγγυημένο αποτέλεσμα 100%.

Είτε στον χώρο κατοικίας σας είτε στην επιχείρησή σας σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστείτε υπηρεσίες απόφραξης. ✅Ξέρουμε πόσο δυσάρεστη και δύσκολη μπορεί να σας φαίνεται η διαδικασία. Πιστέψτε μας, όμως, δεν είναι. Πολλές και διαφορετικές αιτίες είναι αυτές που προκαλούν τέτοια προβλήματα που απαιτούν άμεση παρέμβαση και επαγγελματικές λύσεις.

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο όμιλος εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ διαρκώς δημιουργεί για σας fully customized προγράμματα συντηρήσεων και νέες εταιρείες. Η ευελιξία των προγραμμάτων μας κερδίζει έδαφος διαρκώς έναντι του ανταγωνισμού.

 1. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ για δημόσια έργα και διαγωνισμούς.
 2. Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΩΕ πρωτοστατεί με πρωτιές σχεδόν στις μισές περιοχές της Αττικής.
 3. Η νέα ιστοσελίδα μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΗΡΕΑΣ συμπληρώνει επάξια την τριπλέτα εταιρειών μας.
 4. Τέλος, με απόλυτη εξειδίκευση η εταιρεία ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ PEST GUARDIAN έχει εκατοντάδες συμβόλαια συντήρησης πολυκατοικιών για απεντομώσεις μυοκτονίες κλπ.

Ερωτήσεις – Απαντήσεις (Frequently Asked Questions FAQ)

Στις αποφράξεις Αθήνα ανάμεσα σε όλες τις Αποφρακτικές Εταιρείες των Αθηνών και όχι μόνο πλεονεκτούμε σημαντικά για τα επόμενα: ✅ Αξιοπιστία εταιρείας με σειρά ✅ πρωτοκόλλων ISO9001:9015 και κανόνων λειτουργίας.✅ Δίνουμε εγγύηση στις επεμβάσεις μας ότι δεν θα ξαναβουλώσει το αποχετευτικό σας δίκτυο ✅ στο επόμενο 6μηνο. ✅ Μόνο έτσι κάθε πελάτης θα αισθάνεται ασφάλεια ότι τα χρήματα που ξοδέυει πιάνουν τόπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναχρειαστεί ένα ξεβούλωμα ποτέ. Οφείλουμε όμως να εγγυηθούμε ότι στο επόμενο εξάμηνο οι αποχετεύσεις του θα λειτουργούν απρόσκοπτα, ρολόι όπως λέει ο θυμόσοφος λαός. Αποφράσσουμε συντηρούμε και ξεβουλώνουμε με σύγχρονες μεθόδους και εγγύηση φρεάτια, σιφόνια μπάνιου τουαλέτας δαπέδου νεροχύτη κλπ 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. ✅Η Ευγένεια όλου του προσωπικού μας από το τηλεφωνικό μας κέντρο μέχρι τον τεχνικό που θα καθαρίσει στη σημείο επέμβασης είναι δεδομένη. ✅ Οι ταχύτητες των επεμβάσεων σε όλα τα περιστατικά φανερώνουν εμπειρία μας και τα ✅40 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά. ✅ Εξυπακούεται ότι και εσείς θα λατρέψετε τις φιλικές τιμές μας. ✅ Καλέστε μας! ✅ Γίνεται μία καλή Έκπτωση γνωριμίας σε νέους πελάτες μας. ✅ Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην εγγύηση τιμής. Το ποσό που θα συμγφωνήσουμε εξαρχής στο χώρο εργασίας, αφού έχουμε βεβαιωθεί για την έκταση των εργασιών, τηρείται έως την απόδειξη. ✅ Διευκρινίζουμε ότι η τιμή 10 Ευρώ ανά φρεάτιο απευθύνεται σε Δήμους και ✅νησιά, όπου γίνεται διαγωνισμός ή κατάθεση προσφοράς. ✅ Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ή στο τηλέφωνο που εξυπηρετεί την περιοχή σας για μία ειδική προσφορά απόφραξης για σας. ✅ Ανάλογα με τον αριθμό των φρεατίων που χρήζουν συντήρησης και τις προσφορές του μήνα θα λάβετε πρόταση που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε.

Οι τιμές μας προσαρμόστηκαν προς τα κάτω λόγω μνημονίων και του οικονομικού προφίλ όλου του κόσμου. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους της οικονομικής δυστοκίας δίνουμε τιμές από ✅10 Ευρώ μόνο. Αρκεί να δείτε πιο πάνω στο παρόν άρθρο αλλά και τον τιμοκατάλογό μας.

Για την αντιμετώπιση του Covid-19 εφαρμόζονται όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.✅Δείτε τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές του σχεδίου Χ.Α.Μ.;✅Αυτά είναι τα αρχικά του σχεδίου του Υπουργείου Υγείας: ✅Πλένουμε τα Χέρια, ✅Κρατάμε Αποστάσεις και Φοράμε Μάσκα.✅1. Απαιτείται χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους και όπου υπάρχει συνωστισμός.✅2. Το προσωπικό φοράει πάντα Μάσκα κοντά στον πελάτη.✅3. Τηρούνται αποστάσεις και στο τηλεφωνικό κέντρο.✅4. Διενεργούμε πάρα πολύ συχνά rapid test για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.✅5. Απολυμαίνονται οι επιφάνειες από το προσωπικό στο μεσοδιάστημα από έναν πελάτη στον άλλον!

Στην ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΗΣ κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για κάθε πελάτη ξεχωριστά. Οι στρατηγικές μας επιτυγχάνουν και χρόνους κάτω από ✅15 λεπτά. Διευκρινίζουμε εδώ ότι είναι άλλο ο χρόνος επέμβασης και άλλο ο χρόνος αποπεράτωσης. Και σε αυτό το κομμάτι διαχείρισης χρόνου είμαστε ασυναγώνιστοι.

Αν τα σιφώνια σας έχουν βουλώσει, κάτι πολύ συχνό, αναλαμβάνουμε εμείς.✅Αν το αντλιοστάσιο της οικίας και της πολυκατοικίας σας έχει καταστεί ανενεργό λόγω ✅ιζημάτων και λάσπης το καθαρίζουμε και αυτό.✅Σε συστήματα που βάλλονται συχνά από προβλήματα φραγμών κάνουμε συντηρήσεις του δικτύου.✅Καθαρίζουμε, αδειάζουμε και εκκενώνουμε τους βόθρους μιας πολυκατοικίας.✅Αν κάποιος υπόγειος χώρος ή γκαράζ ή το φρεάτιο του ασανσέρ έχει πλημμυρίσει κάνουμε ✅άντληση των υδάτων.✅Με ειδικά μηχανήματα και πιεστικά φορτηγά κόβουμε τις ρίζες ώστε οι σωληνώσεις σας να λειτουργούν ορθά.✅Όλες οι παραπάνω εργασίες και άλλες πολλές γίνονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με εγγύηση και δίχως πειράματα λύνουμε κάθε σας πρόβλημα. Για να το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε μια πληθώρα μέσων. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας αξίζει σε εσάς και στην πολυκατοικία σας.

Σε πολυκατοικίες αλλά και μεζονέτες αξιοποιούμε μία βεντάλια εργαλείων. Κάθε φορά γίνεται η βέλτιστη εκτίμηση και η αξιοποίηση της πιο πρόσφορης μεθόδου.✅Οι Ηλεκτροκίνητες ατσαλίνες αποτελούν εγγυημένη μέθοδο αλλά θα χρησιμοποιηθούν με σύνεση. Σε μη έμπειρα χέρια μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στις σωληνώσεις. Συστήνουμε να ✅μην αφήνετε ανειδίκευτους εργάτες επουδενί να ξεβουλώνουν χωρίς σύνεση.✅Υψηλή πίεση νερού με ειδικό εύκαμπτο λάστιχο που μπορεί να επιτύχη απεμπλοκή σε ελάχιστο χρόνο με μηδενικές φθορές.✅Πιεστικά μηχανήματα υδροβολής για καθαρισμό και συντήρηση φρεατίων. Με τιμή ✅15 Ευρώ το μήνα + Φ.Π.Α. θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.✅Ειδικά διαμορφωμένα βυτία μεταφοράς λυμάτων για μεζονέτες και μονοκατοικίες με μικρούς βόθρους.✅Υπερσύγχρονες αντλίες λυμάτων και όμβριων υδάτων που μπορούν να αναρροφήσουν από μεγάλα βάθη.✅Διαγνωστικές κάμερες με εύκαμπτο άξονα, έτσι ώστε να γίνεται ✅ταχύτατα ο εντοπισμός του στόχου που πρέπει να αποφράξουμε.

Οι Καθαρισμοί και συντηρήσεις γίνονται από την εταιρεία μας ΗΡΑΚΛΗΣ στις καλύτερες τιμές της αγοράς. ✅Καλέστε μας τόσο για το κέντρο όσο και για όλη την Αττική ή ✅στείλτε μας αίτημα μέσα απο την πολύ εύχρηστη φόρμα επικοινωνίας. Πράγματι, η εγγύηση αποτελέσματος είναι 100% και η ποιότητα εργασίας πολύ υψηλού επιπέδου.

Διαθέτουμε τεράστιο στόλο αποφρακτικών οχημάτων, ώστε οι τιμές αποφράξεων να είναι όχι μόνο οι καλύτερες της αγοράς, αλλά και οι πιο συμφέρουσες. Με την πρώτη εξυπηρέτηση σε νέους πελάτες το πιο ✅σύνηθες πλέον για μας είναι να αναλαμβάνουμε και συμβόλαιο υποστήριξης με το μήνα.

Στις συντηρήσεις πολυκατοικιών εργοστασίων καταστημάτων και εταιρειών έχουμε τα πιο πολλά συμβόλαια υποστήριξης. ✅Στα μηνιαία συμβόλαια συντήρησης προσφέρουμε τη μεγαλύτερη γκάμα υπηρεσιών αλλά και τη μέγιστη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Είναι αλήθεια ότι αρκετοί πελάτες έχουν ενδοιασμούς να ζητήσουν βοήθεια λόγω φόβου, ειδικά αν είναι νέοι διαχειριστές. Μη διστάσετε να μας καλέσετε. ✅Κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και κάθε οικοδομή χρειάζεται διαφορετική φροντίδα. Μαζί θα βρούμε τη λύση που θα είναι όχι μόνο μακροβιότερη αλλά και πιο συμφέρουσα.

✅Άγιος Αρτέμιος, Άγιος Ελευθέριος, Ερυθρός, Ομόνοια, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Ακαδημία, Ακαδημία Πλάτωνος, Καλλιμάρμαρο, Πεδίον του Άρεως, Ρουφ, Μακρυγιάννη.✅Σταυρός, Γούβα, Μετς, Τρεις Γέφυρες, Χαυτεία, Ελαιώνας, Σταθμός Λαρίσης, Βεΐκου, Κυπριάδου, Ριζόκαστρο, Γηροκομείο, Λυκαβηττός, Αμπατζήδικα, Αναφιώτικα.✅Προμπονάς, Αστεροσκοπείο, Κουντουριώτικα, Προφήτης Ηλίας, Πεντάγωνο, Ακρόπολη, Κολοκυνθού, Σύνταγμα, Βαρβάκειο.

Δείτε μία σειρά πλεονεκτήματα για να να προτιμήσετε τη δική μας εταιρεία στις ανάγκες σας:✅Υψηλός Επαγγελματισμός όλων των υπαλλήλων.✅Ταχύτητα επεμβάσεων.✅Άριστος λόγος ποιότητας/κόστους.✅Ειλικρίνεια από το τηλεφωνικό κέντρο μέχρι την ολοκλήρωση της επέμβασης και την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου.✅Ανταγωνιστικές τιμές μεταξύ όλων των εταιρειών.✅ISO 9001:9015 και επιπλέον κανόνες από την επιχείρηση ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΗΣ.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Φόρμα Επικοινωνίας

Ωράριο Λειτουργίας 24h

 • Δευτέρα 00:00 - 23:59
 • Τρίτη 00:00 - 23:59
 • Τετάρτη 00:00 - 23:59
 • Πέμπτη 00:00 - 23:59
 • Παρασκευή 00:00 - 23:59
 • Σάββατο 00:00 - 23:59
 • Κυριακή 00:00 - 23:59

ΧΑΡΤΗΣ