Οι Αποφράξεις στην Ανατολική Αττική γίνονται από την αποφρακτική μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ σε τιμές από 15€. Για απόφραξη Ανατολικά Προάστια 2106644546.

αποφράξεις Ανατολικά Προάστια

Για αποφράξεις σε όλη την Αττική και ειδικότερα υπηρεσίες άριστης απόφραξης Ανατολικής Αττικής αλλά και σε όλους τους δήμους της Αττικής επιλέγετε την εταιρεία μας. Πράγματι, η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι πρωτοπόρος για αποφράξεις στα ανατολικά προάστια πάνω από 30 χρόνια.

ΑΝΟΙΞΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΝΟΙΞΗ

ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

ΑΝΘΟΥΣΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΝΘΟΥΣΑ

ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΑΥΛΩΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΥΛΩΝΑ

ΑΦΙΔΝΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΦΙΔΝΕΣ

ΓΕΡΑΚΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΓΕΡΑΚΑ

ΓΑΡΓΗΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΡΓΗΤΟΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΓΑΡΓΗΤΟΣ

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΚΑΛΑΜΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑΜΟ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΛΑΜΟ

ΚΑΝΤΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΝΤΖΑ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΛΥΒΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΙΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

ΚΕΡΑΤΕΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΚΟΡΩΠΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ, ✅15€, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΟΡΩΠΙ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΚΡΥΟΝΕΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΡΥΟΝΕΡΙ

ΛΑΥΡΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΑΥΡΙΟ

ΛΕΓΡΕΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΕΓΡΕΝΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΓΡΕΝΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΝΕΟ ΒΟΥΤΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΒΟΥΤΖΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΟ ΒΟΥΤΖΑ

ΝΤΡΑΦΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΤΡΑΦΙ

ΠΑΙΑΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΡΑΦΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΡΟΔΟΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΡΟΔΟΠΟΛΗ

ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΣΟΥΝΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΟΥΝΙΟ

ΣΠΑΤΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΠΑΤΑ

ΣΤΑΜΑΤΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΑΜΑΤΑ

ΦΟΥΡΕΣΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΟΥΡΕΣΙ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24h, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΟΥΡΕΣΙ

Προσφορές του Μήνα και Ειδικές Τιμές

Δείτε τις Προσφορές του μήνα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για Συντηρήσεις

Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης
από 40€
Καθαρισμός αποχέτευσης
μόνο 15€ + Φ.Π.Α.
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ερωτήσεις – Απαντήσεις (Frequently Asked Questions FAQ)

Στις αποφράξεις Αθήνα ανάμεσα σε όλες τις Αποφρακτικές Εταιρείες των Αθηνών και όχι μόνο πλεονεκτούμε σημαντικά. Τόσο στην Ομόνοια όσο και στο Σύνταγμα στο πεδίον του Άρεως στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας πλεονεκτούμε στα εξής: ✅ Αξιοπιστία εταιρείας με σειρά ✅ πρωτοκόλλων ISO9001:9015 και κανόνων λειτουργίας.✅ Δίνουμε εγγύηση στις επεμβάσεις μας ότι δεν θα ξαναβουλώσει το αποχετευτικό σας δίκτυο ✅ στο επόμενο 6μηνο. ✅ Μόνο έτσι κάθε πελάτης θα αισθάνεται ασφάλεια ότι τα χρήματα που ξοδέυει πιάνουν τόπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναχρειαστεί ένα ξεβούλωμα ποτέ. Οφείλουμε όμως να εγγυηθούμε ότι στο επόμενο εξάμηνο οι αποχετεύσεις του θα λειτουργούν απρόσκοπτα, ρολόι όπως λέει ο θυμόσοφος λαός. Αποφράσσουμε συντηρούμε και ξεβουλώνουμε με σύγχρονες μεθόδους και εγγύηση φρεάτια, σιφόνια μπάνιου τουαλέτας δαπέδου νεροχύτη κλπ 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. ✅Η Ευγένεια όλου του προσωπικού μας από το τηλεφωνικό μας κέντρο μέχρι τον τεχνικό που θα καθαρίσει στη σημείο επέμβασης είναι δεδομένη. ✅ Οι ταχύτητες των επεμβάσεων σε όλα τα περιστατικά φανερώνουν εμπειρία μας και τα ✅40 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά. ✅ Εξυπακούεται ότι και εσείς θα λατρέψετε τις φιλικές τιμές μας. ✅ Καλέστε μας! ✅ Γίνεται μία καλή Έκπτωση γνωριμίας σε νέους πελάτες μας. ✅ Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην εγγύηση τιμής. Το ποσό που θα συμφωνήσουμε εξαρχής στο χώρο εργασίας, αφού έχουμε βεβαιωθεί για την έκταση των εργασιών, τηρείται έως την απόδειξη. ✅ Διευκρινίζουμε ότι η τιμή 10 Ευρώ ανά φρεάτιο απευθύνεται σε Δήμους και ✅νησιά, όπου γίνεται διαγωνισμός ή κατάθεση προσφοράς. ✅ Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ή στο τηλέφωνο που εξυπηρετεί την περιοχή σας για μία ειδική προσφορά απόφραξης για σας. ✅ Ανάλογα με τον αριθμό των φρεατίων που χρήζουν συντήρησης και τις προσφορές του μήνα θα λάβετε πρόταση που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε.

Οι τιμές μας προσαρμόστηκαν προς τα κάτω λόγω μνημονίων και του οικονομικού προφίλ όλου του κόσμου. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους της οικονομικής δυστοκίας δίνουμε τιμές από ✅10 Ευρώ μόνο. Αρκεί να δείτε πιο πάνω στο παρόν άρθρο αλλά και τον τιμοκατάλογό μας. Το κέντρο της Αθήνας δίνει πολύ συχνά κλήσεις στο Βοτανικό, στα Αναφιώτικα, στην Ακαδημία Πλάτωνος, όπου δεν υπάρχει φρεάτιο ούτε για δείγμα. Έτσι όταν βρέχει έντονα οι δρόμοι πλημμυρίζουν με τα νερά της βροχής να τρέχουν προς τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Ακόμη περισσότερο στην περιοχή αυτή υπάρχουν παλαιές οικίες και καταστήματα με βόθρους. Απίστευτο και όμως αληθινό. Όχι μόνο είναι να απορεί κανείς αλλά και να λυπάται με τα χάλια των υπευθύνων, που τόσες δεκαετίες κώφευαν. Συνακόλουθα, λοιπόν, εμείς καλούμαστε να προβούμε σε άντληση υδάτων στη Αθήνα σχεδόν σε όλο το κέντρο όταν έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα. Η συντήρηση αποχέτευσης στην Αθήνα γίνεται σε μας με τεχνολογία αιχμής!

Για την αντιμετώπιση του Covid-19 εφαρμόζονται όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.✅Δείτε τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές του σχεδίου Χ.Α.Μ.;✅Αυτά είναι τα αρχικά του σχεδίου του Υπουργείου Υγείας: ✅Πλένουμε τα Χέρια, ✅Κρατάμε Αποστάσεις και Φοράμε Μάσκα.✅1. Απαιτείται χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους και όπου υπάρχει συνωστισμός.✅2. Το προσωπικό φοράει πάντα Μάσκα κοντά στον πελάτη.✅3. Τηρούνται αποστάσεις και στο τηλεφωνικό κέντρο.✅4. Διενεργούμε πάρα πολύ συχνά rapid test για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.✅5. Απολυμαίνονται οι επιφάνειες από το προσωπικό στο μεσοδιάστημα από έναν πελάτη στον άλλον!

Στην ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΗΣ κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για κάθε πελάτη ξεχωριστά. Οι στρατηγικές μας επιτυγχάνουν και χρόνους κάτω από ✅15 λεπτά. Διευκρινίζουμε εδώ ότι είναι άλλο ο χρόνος επέμβασης και άλλο ο χρόνος αποπεράτωσης. Και σε αυτό το κομμάτι διαχείρισης χρόνου είμαστε ασυναγώνιστοι.

Αν τα σιφώνια σας έχουν βουλώσει, κάτι πολύ συχνό, αναλαμβάνουμε εμείς.✅Αν το αντλιοστάσιο της οικίας και της πολυκατοικίας σας έχει καταστεί ανενεργό λόγω ✅ιζημάτων και λάσπης το καθαρίζουμε και αυτό.✅Σε συστήματα που βάλλονται συχνά από προβλήματα φραγμών κάνουμε συντηρήσεις του δικτύου.✅Καθαρίζουμε, αδειάζουμε και εκκενώνουμε τους βόθρους μιας πολυκατοικίας.✅Αν κάποιος υπόγειος χώρος ή γκαράζ ή το φρεάτιο του ασανσέρ έχει πλημμυρίσει κάνουμε ✅άντληση των υδάτων.✅Με ειδικά μηχανήματα και πιεστικά φορτηγά κόβουμε τις ρίζες ώστε οι σωληνώσεις σας να λειτουργούν ορθά.✅Όλες οι παραπάνω εργασίες και άλλες πολλές γίνονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με εγγύηση και δίχως πειράματα λύνουμε κάθε σας πρόβλημα. Για να το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε μια πληθώρα μέσων. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας αξίζει σε εσάς και στην πολυκατοικία σας.

Σε πολυκατοικίες αλλά και μεζονέτες αξιοποιούμε μία βεντάλια εργαλείων. Κάθε φορά γίνεται η βέλτιστη εκτίμηση και η αξιοποίηση της πιο πρόσφορης μεθόδου.✅Οι Ηλεκτροκίνητες ατσαλίνες αποτελούν εγγυημένη μέθοδο αλλά θα χρησιμοποιηθούν με σύνεση. Σε μη έμπειρα χέρια μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στις σωληνώσεις. Συστήνουμε να ✅μην αφήνετε ανειδίκευτους εργάτες επουδενί να ξεβουλώνουν χωρίς σύνεση.✅Υψηλή πίεση νερού με ειδικό εύκαμπτο λάστιχο που μπορεί να επιτύχη απεμπλοκή σε ελάχιστο χρόνο με μηδενικές φθορές.✅Πιεστικά μηχανήματα υδροβολής για καθαρισμό και συντήρηση φρεατίων. Με τιμή ✅15 Ευρώ το μήνα + Φ.Π.Α. θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.✅Ειδικά διαμορφωμένα βυτία μεταφοράς λυμάτων για μεζονέτες και μονοκατοικίες με μικρούς βόθρους.✅Υπερσύγχρονες αντλίες λυμάτων και όμβριων υδάτων που μπορούν να αναρροφήσουν από μεγάλα βάθη.✅Διαγνωστικές κάμερες με εύκαμπτο άξονα, έτσι ώστε να γίνεται ✅ταχύτατα ο εντοπισμός του στόχου που πρέπει να αποφράξουμε.

Οι Καθαρισμοί και συντηρήσεις γίνονται από την εταιρεία μας ΗΡΑΚΛΗΣ στις καλύτερες τιμές της αγοράς. ✅Καλέστε μας τόσο για το κέντρο όσο και για όλη την Αττική ή ✅στείλτε μας αίτημα μέσα απο την πολύ εύχρηστη φόρμα επικοινωνίας. Πράγματι, η εγγύηση αποτελέσματος είναι 100% και η ποιότητα εργασίας πολύ υψηλού επιπέδου.

Διαθέτουμε τεράστιο στόλο αποφρακτικών οχημάτων, ώστε οι τιμές αποφράξεων να είναι όχι μόνο οι καλύτερες της αγοράς, αλλά και οι πιο συμφέρουσες. Με την πρώτη εξυπηρέτηση σε νέους πελάτες το πιο ✅σύνηθες πλέον για μας είναι να αναλαμβάνουμε και συμβόλαιο υποστήριξης με το μήνα.

Στις συντηρήσεις πολυκατοικιών εργοστασίων καταστημάτων και εταιρειών έχουμε τα πιο πολλά συμβόλαια υποστήριξης. ✅Στα μηνιαία συμβόλαια συντήρησης προσφέρουμε τη μεγαλύτερη γκάμα υπηρεσιών αλλά και τη μέγιστη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Είναι αλήθεια ότι αρκετοί πελάτες έχουν ενδοιασμούς να ζητήσουν βοήθεια λόγω φόβου, ειδικά αν είναι νέοι διαχειριστές. Μη διστάσετε να μας καλέσετε. ✅Κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και κάθε οικοδομή χρειάζεται διαφορετική φροντίδα. Μαζί θα βρούμε τη λύση που θα είναι όχι μόνο μακροβιότερη αλλά και πιο συμφέρουσα.

✅Άγιος Αρτέμιος, Άγιος Ελευθέριος, Ερυθρός, Ομόνοια, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Ακαδημία, Ακαδημία Πλάτωνος, Καλλιμάρμαρο, Πεδίον του Άρεως, Ρουφ, Μακρυγιάννη.✅Σταυρός, Γούβα, Μετς, Τρεις Γέφυρες, Χαυτεία, Ελαιώνας, Σταθμός Λαρίσης, Βεΐκου, Κυπριάδου, Ριζόκαστρο, Γηροκομείο, Λυκαβηττός, Αμπατζήδικα, Αναφιώτικα.✅Προμπονάς, Αστεροσκοπείο, Κουντουριώτικα, Προφήτης Ηλίας, Πεντάγωνο, Ακρόπολη, Κολοκυνθού, Σύνταγμα, Βαρβάκειο.

Δείτε μία σειρά πλεονεκτήματα για να να προτιμήσετε τη δική μας εταιρεία στις ανάγκες σας:✅Υψηλός Επαγγελματισμός όλων των υπαλλήλων.✅Ταχύτητα επεμβάσεων.✅Άριστος λόγος ποιότητας/κόστους.✅Ειλικρίνεια από το τηλεφωνικό κέντρο μέχρι την ολοκλήρωση της επέμβασης και την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου.✅Ανταγωνιστικές τιμές μεταξύ όλων των εταιρειών.✅ISO 9001:9015 και επιπλέον κανόνες από την επιχείρηση ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΗΣ.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Φόρμα Επικοινωνίας

Ωράριο Λειτουργίας 24h

  • Δευτέρα 00:00 - 23:59
  • Τρίτη 00:00 - 23:59
  • Τετάρτη 00:00 - 23:59
  • Πέμπτη 00:00 - 23:59
  • Παρασκευή 00:00 - 23:59
  • Σάββατο 00:00 - 23:59
  • Κυριακή 00:00 - 23:59

ΧΑΡΤΗΣ