Σε μονοκατοικία στη Γλυφάδα, μας κάλεσε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ο κος Αλέξιος Αργυρίου, και ακουγόταν απελπισμένος. Αντιμετώπιζε πρόβλημα με το φρεάτιο απέναντι από το σπίτι του. Όταν έβρεχε βούλωνε το φρεάτιο και δημιουργούνταν μια μεγάλη λίμνη.

Έτσι δεν μπορούσε να περπατήσει έξω από το σπίτι του, διότι γίνονταν μούσκεμα τα παπούτσια του και της υπόλοιπης οικογένειας. Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα κι έτσι ζήτησε τη βοήθειά μας. ✅ Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα του κου Αλεξίου, και στάλθηκε το τεχνικό μας επιτελείο για να κάνει την απαραίτητη εργασία. Φτάσαμε ταχύτατα στην μονοκατοικία του κου Αργυρίου στη Γλυφάδα και μας υποδέχθηκε με ανυπομονησία αλλά και χαρά, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Πώς ενήργησαν στη μονοκατοικία στη Γλυφάδα οι τεχνικοί μας;

Απόφραξη φρεατίων σε μονοκατοικία στη Γλυφάδα
Απόφραξη φρεατίων σε μονοκατοικία στη Γλυφάδα

Πριν ξεκινήσουμε την εργασία τον ρωτήσαμε αρχικά τι ακριβώς αντιμετώπιζε. ✅ Μας εξήγησε ότι το φρεάτιο έξω από την οικία του πρέπει να είχε βουλώσει. Όταν βρέχει, μας είπε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, καθώς δημιουργούταν λίμνη και έφτανε σε σημείο να μην φαίνεται ο δρόμος και το πεζοδρόμιο. Με ηρεμία του εξηγήσαμε ότι αυτό το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα, καθώς θα ακολουθήσει ο οριστικός καθαρισμός του φρεατίου.

Οι τεχνικοί μας είχαν προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά που θα χρησιμοποιούσαν, όπως ειδικό πιεστικό μηχάνημα, με αντλίες υψηλής απόδοσης κ.α. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το προσωπικό μας αντιμετώπισε πολλές βρωμιές και σκουπίδια που είχαν φράξει το φρεάτιο, και γι’ αυτό χρησιμοποιήθηκε η αντλία υψηλής απόδοσης.

Είναι δυνατόν να μην έμεινε ικανοποιημένος ο πελάτης μας;

Ύστερα από ένα μικρό χρονικό διάστημα και μετά από αρκετή δουλειά του προσωπικού μας:

 1. Το φρεάτιο είχε καθαριστεί.
 2. Λύθηκε το πρόβλημα του κου Αλεξίου οριστικά.
 3. Το φρεάτιο βρισκόταν πλέον σε άριστη κατάσταση.

Τι μας είπε ο κύριος Αργυρίου μετά το πέρας των εργασιών;

Με μεγάλη χαρά ο εν λόγω πελάτης μας ευχαρίστησε και μας είπε:

«Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας! Είχα μεγάλο πρόβλημα και ✅ μου το λύσατε πολύ γρήγορα. Να μην ξεχάσω να αναφέρω επίσης και τις χαμηλές τιμές. Καταπληκτικοί! Θα σας προτείνω σε όλους μου τους συγγενείς και φίλους και θα σας κάνω αξιολόγηση με 5 αστέρων για την εταιρεία σας!».

Πότε οφείλει ο πελάτης να κάνει έναν έλεγχο ξανά;

Πριν φύγουμε, συμβουλεύσαμε τον κο Αλέξιο, να κάνει προληπτικά κάθε έξι μήνες ή κάθε ένα χρόνο καθαρισμό του φρεατίου του. Έτσι ✅ δεν πρόκειται να ξανασυναντήσει το ίδιο πρόβλημα (απόφραξη φρεατίου Αθήνα) ποτέ ξανά στο μέλλον.

Ποια στοιχεία είναι αξιοσημείωτα για την εταιρεία μας;

 1. Η εταιρεία μας λειτουργεί και 24 ώρες το 24ωρο και τις ημέρες των αργιών.
 2. Εξυπηρετούμε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.
 3. Δεν είναι αμελητέο ότι η εταιρεία μας χρησιμοποιεί εργαλεία και υλικά τα οποία είναι τόσο φιλικά προς το περιβάλλον όσο και οικολογικά.

3 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε για να έχετε πεντακάθαρο φρεάτιο!

 1. Να μην πετάτε σκουπίδια ή φύλλα στο φρεάτιο. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να φράξει.
 2. Να καθαρίζετε τακτικά τον δρόμο σας, σε περίπτωση που υπάρχουν δέντρα τριγύρω.
 3. Να ✅ κάνετε προληπτικά έλεγχο και καθαρισμό (εάν χρειάζεται) κάθε 6 μήνες ή κάθε 1 χρόνο, για να έχετε το φρεάτιό σας σε άριστη κατάσταση.

Μόνο έτσι δεν θα χρειάζεστε συχνά απόφραξη φρεατίου στην Αθήνα με είτε την οικονομική επιβάρυνση είτε τα συνεργεία χωρίς άδεια λειτουργίας.

 1. Ναι, δεν είναι κανένα νέο ότι αρκετές δήθεν "αποφρακτικές εταιρείες" κυκλοφορούν ανάμεσά μας χωρίς άδεια.
 2. Για να μην αναφέρουμε για τους ανασφάλιστους υπαλλήλους.
 3. Ακόμη, βέβαια, και για "υποασφαλισμένους" υπαλλήλους.

Τι συμβουλεύει η εταιρεία αποφράξεων ΣΤΕΡΓΙΟΣ για την Αθήνα αλλά και όλην την Αττική;

Να έχετε συνεργασία με μία επιχείρηση του κλάδου στην οικία σας ή στην πολυκατοικία σας, ώστε να μη βρεθείτε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις ποτέ!

Οι αποφράξεις που προσφέρει ο όμιλος ΣΤΕΡΓΙΟΣ είναι κορυφαίες με 100% αποτελεσματικότητα και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης κα.

Πώς αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη μας αναφορικά με τις αποφράξεις σε όλη την Αττική;

Σε όλα τα αιτήματά σας για αποφράξεις Αθήνα απαντούμε ταχύτατα και είμαστε δίπλα σας άμεσα 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες.

Τι κάνουμε για τις αποφράξεις στα νότια προάστια;

Όχι μόνο στην Αργυρούπολη αλλά και στις γύρω περιοχές εξυπηρετούμε με αποφράξεις Γλυφάδα, αποφράξεις Βούλα κλπ. Υπάρχει για το σκοπό αυτό όχημα έκτακτης ανάγκης, ειδικά στις ώρες αιχμής. Καλέστε μας άμεσα!

Με ποιον τρόπο εξυπηρετούμε τις αποφράξεις στα βόρεια προάστια του Νομού Αττικής;

Είναι αλήθεια ότι στις αποφράξεις Βορείων προαστίων πάλι έχουμε όχημα άμεσης εξυπηρέτησης με κορυφαίους επαγγελματίες. Δεν είναι κρυφό ότι έχουμε τους ελάχιστους χρόνους ανταπόκρισης σε οποιαδήποτε βλάβη. Οι τεχνικοί υδραυλικοί μας θα είναι δίπλα σας 24 ώρες το 24 ωρο και 365 ημέρες το χρόνο χωρίς αργίες.

Ακόμη, σεβόμαστε τις ημέρες αργίας, αλλά το κοινό προγηγείται. Μάλιστα προσφέρουμε αδιαλείπτως σε αυτό το κοινοφελές έργο εδώ και 40 χρόνια λειτουργούμε με γνώμονα το κοινό καλό.

Έτσι εξυπηρετούμε τα αιτήματα για:

 1. Αποφράξεις Κηφισιά,
 2. Αποφράξεις Μαρούσι, κα.

Σε ποιες αποφρακτικές υπηρεσίες εστιάζουμε ακόμη;

Η αποφρακτική εταιρεία μας εξυπηρετεί με τρεις άξονες:

 1. Αντλήσεις υδάτων στην Αθήνα και όλη την Αττική με ταχύτητα και 100% εγγύηση.
 2. Ακόμη, προσφέρουμε αφενός μεν υψηλής ποιότητας απόφραξη φρεατίου, αφετέρου δε υπηρεσίες οικονομικά για όλους.
 3. Τέλος, η απόφραξη αποχέτευσης είναι στις καθημερινές αναθέσεις εργασιών μας.